Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
chatran
őstag
válasz
T0mBd1gg3R #48974 üzenetére
Biztosan lesz olcsóbb, most minden oldal igyekszik nyerészkedni a "felújításon".
Rápillantva a GG.Deals-re a legolcsóbb helyen 4,2 Eur az Ultimate Doom, amit beaktiválva azonnal megadja a Doom1+2-t.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
T0mBd1gg3R #48717 üzenetére
A Steamen nincs tárolva a születési dátumod. Egy feltétel van, hogy 13 elmúltál, amikor regisztrálsz. Az áruház kér dátumot a 18+ játékok megjelenítésekor, de ezt nem őrzik meg vagy csatolják a fiókodhoz.
-
vg
addikt
válasz
T0mBd1gg3R #48717 üzenetére
Hú, steam-nél nem tom. PS-en van az, h a születési időt néha biztonsági kérdésként kérik, ha nem tudod, vagy csak találómból adtál meg és elfelejtetted, akkor bukhatod a fiókot- Feltételezem ez egy valós probléma.
-
TBT
addikt
válasz
T0mBd1gg3R #48665 üzenetére
A Forzával még nyugodtan várhatsz. Amúgyis a Microsoft Store kiadás jobb sokak szerint, mint a Steam-es (többképernyős támogatottság + több kontroller támogatás). Lesz az még akciós párszor (még a Microsoft Store-ban is), decemberig még Black Friday is lesz. Én is várok rá egy akciót. A Deluxe kiadás megvan Microsoft Store-ban, de egy upgrade-t szeretnék majd az Ultimate verzióra a DLC-k miatt. Emiatt nem akarom "újra megvenni" Steam-en. Inkább várok egy leárazást a Microsoft Store-ban.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Battlefield 2042meg a JC 4 az a 100% kuka kategória, ha fizetnének se Nem véletlen állnak kb 40% on meg full negativ review. EZeket Guantanamon tolatnám a terroristákkal büntetésként a fogolytáborban.
-
basaharc502
aktív tag
válasz
Just C4 szerintem botrányosan sz@r lett, azt tuti kivenném. Valamelyik FC-t is, inkább a 4-et hagynám meg. BF-ből is elég az egyik...úgysem fogsz mind a kettővel egyszerre játszani.
-
Anonymusxx
senior tag
válasz
Esetleg a Forzát tedd el későbbre, amúgy sokan a fullos kiadást ajánlják, ha jól tudom decemberig még megveheted...
Bár ha addig meg nem lesz ekkora akció az meg szívás... -
Mr.Csizmás
titán
válasz
aoe, cnc, terraria maradhat. többi a sajátján/állandóan akciós, vagy nem ér annyit (bf42, jc4)
fh4 tuti lesz ms-nél még akciósabb a kifutás előtt.
-
Bogyi007
veterán
válasz
Hát nálam a Battlefieldek és a Forza maradna csak. - Bár azok meg is vannak...
-
Egon
nagyúr
válasz
Az első kettő kivételével az összeset...
-
Farkas86
senior tag
válasz
T0mBd1gg3R #48596 üzenetére
Nem lehet folytatni a Fh4-et, a steamen teljesen más mentés lesz.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
T0mBd1gg3R #48535 üzenetére
Jah, az ultimatere gondoltam természstesen. 14 € vs 20, de tényleg a Forzákkal úgy vagyok hogy a DLC k szinte mindegyike megéri a pénzét, a FH3 Hot Wheels pedig kifejezzetten az autós játékok közül a top dlc szerintem, de a játéktörténetben is bentvan a top 50 ben
-
Dilikutya
félisten
válasz
T0mBd1gg3R #47534 üzenetére
Elég sűrűn akciózzák, gyakran van 4,50-49,99€-ért.
-
Steve1207
veterán
válasz
T0mBd1gg3R #47534 üzenetére
Bármely kulcsos oldalon szinten, steam global akörül fut.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
T0mBd1gg3R #47485 üzenetére
steamdb
exfgls No
(Excluded From Game Library Sharing) -
De4d
őstag
válasz
T0mBd1gg3R #44954 üzenetére
Ez igazából egy nem hivatalos bővített kiadása az eredeti hlnek?
Úgy tudom lett hivatalos felújított változata a half life source, de ez ugye nem is a hl nevet viseli, meg olyasmit olvastam hogy az utolsó pálya az idegenek bolygóján ki van bővítve.
Valamint ha jól emlékszem volt két kiegészítő is az első részhez valami opposing force, meg talán blue shift, (mondjuk azok nem tudom milyen történeti szálon mentek) tartalmazza azokat is? -
Werkly
őstag
válasz
T0mBd1gg3R #44104 üzenetére
A 30 FPS vagy az 1 mag dolog működik de majd kiesik az ember szeme 144 Hz után. A baj, hogy a repülésnél a NUMPAD pl. halott nálam. Az egeres irányításhoz meg b. vagyok valószínüleg. Az egyik helis küldetést akkor csináltam meg mikor már nem adott mást a game a folytatáshoz. De le sem merem írni hányadszorra sikerült de az aztán volt egy mákos össze-vissza repkedés. Ha a 2 DLC.ben van jelezzézek mert akkor bele sem kezdek hacsak nem kihagyható. Sajnos trainer meg nem működik, hogy azzal átvigyem valahogy. 1.08 verzió a GTA IV. Kösz!
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
T0mBd1gg3R #43048 üzenetére
€A
-
Dilikutya
félisten
válasz
T0mBd1gg3R #43038 üzenetére
-
AnonymusX
őstag
válasz
T0mBd1gg3R #42906 üzenetére
Be is tudod fejezni mielőtt végleg lekapcsolják és akkor ingyen volt a buli vagy az árfolyam miatt még lehet pluszban is.
Egyébként PH hír is van róla: [link]
-
zsiz
őstag
válasz
T0mBd1gg3R #42906 üzenetére
"Természetesen mindazok, akik előfizettek a Pro változatra, bármilyen Stadia-hardvert vásároltak a Google Store-on keresztül, illetve játékot és add-onokat vettek a Stadia boltjában, azok visszakapják a pénzüket. A pénzvisszatérítést előreláthatólag 2023 januárjának közepére tudja teljesíteni a Google."
-
Dilikutya
félisten
válasz
T0mBd1gg3R #42633 üzenetére
GTA The Trilogy The Definitive Edition: 14063 Ft
3 játék, meg alsó hangon 30-40 óra/játék, de valahogy drágállom még, pedig HL közeli ár lehet. -
Dilikutya
félisten
válasz
T0mBd1gg3R #42248 üzenetére
Half-Life 2 modként indult HL1 remake. Sokáig csak a játék első fele volt kész, többször is átdolgozták, ahogy a Source motor fejlődött a HL2 alatt, aztán végül a Valve áldásával önálló játékként készülhetett tovább, sőt fizetősként. Sokáig early access volt, a Xen rész is csak jóval később került bele, most azt hiszem, már teljes a játék. Megvan, de még nem volt időm kipróbálni, igazság szerint engem a Half-Life 2 sem nyűgözött le.
-
csaba951
veterán
válasz
Black Mesa is the fan-made reimagining of Valve Software’s Half-Life.
Ez az első rész remake változata. Nincs VR támogatása. A single rész tudod benne teljesen végigjátszani, plusz most már van benne 10 multiplayer pálya. Amatőr hobbi projektként indult, 15 év kellett mire eljutottak a végleges változathoz. Most azt hiszem már a második rész remake-jén dolgoznak.
Nagyon jól sikerült. Pont olyan, amilyenre emlékszel. Persze valójában annak nem volt ilyen grafikája.
-
Golden9
veterán
válasz
Mondták már, hogy "Half Life 1 remake".
Figyelj jobban.
-
maajsz
senior tag
válasz
T0mBd1gg3R #40206 üzenetére
Pont ma jön meg a terrás ssd-m, nem férek a 250+500-on pedig ezres netem van de nincs kedvem még így sem installálgatni, hdd-re meg már nem fogok gamet rakni, mert még a nüansznyi hangja is zavar
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
T0mBd1gg3R #40177 üzenetére
napi wtf: epic-ről volt meg az online (day0 5€), rs launcherben nem volt (pedig játszottam vele korábban), feltettem az online-t, elindítottam, vele indult az rs launcher, ingame a store-ban már 1600 ft-ért írta, kifizettem, és most elvileg story+online+ultimate is megvan az rs launcher szerint
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
T0mBd1gg3R #40177 üzenetére
ahh én meg epic-ben néztem
sry
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
T0mBd1gg3R #40163 üzenetére
hogy jön ki? nekem 7k-ért kínálja
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
T0mBd1gg3R #40171 üzenetére
dettó, én is filléresen vettem az onlinet.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
T0mBd1gg3R #40163 üzenetére
ezt nem kellett volna latnom
-
válasz
T0mBd1gg3R #40162 üzenetére
1679 a sima
8247 a Deluxe -
Pcgamers
tag
válasz
T0mBd1gg3R #40060 üzenetére
Azután fogja levonni, ha rámész a vásárlás gombra.
-
Đusty
addikt
válasz
T0mBd1gg3R #39856 üzenetére
Örökre, bár biztos vannak kivételek.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
T0mBd1gg3R #39856 üzenetére
Ez játék függő, van ahol a season pass 3 hónapra szól, van ahol meg örökre kapsz érte valamit.
-
Anonymusxx
senior tag
válasz
T0mBd1gg3R #39143 üzenetére
Csak egy pár hiányzik, jogok miatt.
Amúgy meg:
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=720460154
Másféle mod:
https://www.youtube.com/watch?v=XznnR9q3_es
van egy csomó:
https://www.youtube.com/watch?v=Pa4upwu972A
érdemes keresgélni..
-
Segal
veterán
válasz
T0mBd1gg3R #38782 üzenetére
A jó részét nézd a dolognak. Ha most nem vetted volna meg ezt a játékot, akkor a többszörösét fizetted volna még ki havonta.
Mond le az automatikus fizetést és ahogy előttem is írták legközelebb inkább ellenőrizd biztos ami biztos alapon. -
echterion
nagyúr
válasz
T0mBd1gg3R #38779 üzenetére
Én 2 éve az amazon prime-mal jártam így. Fél évig fizettem a havidíjat úgy, hogy nem vettem észre és nem is használtam ki.
Na, azóta picit jobban figyelek az ilyesmire.
-
Segal
veterán
válasz
T0mBd1gg3R #38779 üzenetére
Létrehozott egy automatikus fizetést a bankkárrtyádon vagy a paypalodon. Amivel befizetted.
Azt le kell mondanod, különben fizeted a végtelenségig. -
l.skywalker
titán
válasz
T0mBd1gg3R #38741 üzenetére
Xbox GPapp-ot használd: [link]
Ha van további kérdésed akkor vagy az Xbox off topikban vagy privátban nyugodtan kérdezz és segítek -
morfondőr
addikt
válasz
T0mBd1gg3R #38474 üzenetére
Ha jól emlékszem AOE2 definitivnél van opció az eredeti kinézetre. AOE3-nál nem láttam ilyen lehetőséget.
-
válasz
T0mBd1gg3R #38474 üzenetére
Az eredetinek csak Definitive Edition-jét kapni. A második résznek van egy 2013-as, HD kiadása, ami úgy néz ki, mint az eredeti, csak bármilyen felbontással játszhatsz.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
T0mBd1gg3R #38232 üzenetére
Igen, minden megmarad ami a https://gaming.amazon.com/home-on van ha a trial vagy előfizetés alatt nyomsz a Claim gombra alattuk. sok ingame mikrotranzakciós lófütty is de néha bedobnak jobb játékokat is.
Annyi hogy magyar címmel nem az amazon prime-ra ad trialt mert nem érhető el Mo-n, hanem az amazon prime videora ami a netflix klónjuk, de amellé is jár a gaming cucc. -
Golden9
veterán
válasz
T0mBd1gg3R #38044 üzenetére
#Akció
154 darab HL - Ubisoft Store - Legendary Sale
És ma jön még az Epic Sale is. -
Golden9
veterán
válasz
T0mBd1gg3R #38021 üzenetére
Codemasters F1 2019 topik.
-
törölt tag
válasz
T0mBd1gg3R #38021 üzenetére
Nem a játék hibája lesz.
-
tisztelturam
aktív tag
válasz
T0mBd1gg3R #38018 üzenetére
Az "tájékoztató adat csak" sokszor már rég elfogyott a csík szerint, mégis megvehető volt a játék
-
válasz
T0mBd1gg3R #37902 üzenetére
Igen, 8.42 kell az összes játékhoz.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
T0mBd1gg3R #37148 üzenetére
a laptörténeten vissza tudod nézni, jobb felső sarok (desktopon) [pl. nagy pávaszem]
-
Golden9
veterán
válasz
T0mBd1gg3R #36618 üzenetére
Igen.
Holiday Sale 2020 Coupon szabály. #Akció
4,390Ft felett.Szerk.: Miért nem figyelsz?
-
wjbhbdux
veterán
válasz
T0mBd1gg3R #36618 üzenetére
január 7-ig kapsz újat minden 4390Ft feletti (eredeti ár) vásárlás után.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
T0mBd1gg3R #36368 üzenetére
Mint ahogy írtam is "nem aktív előfizetésnél" adja be. Neked ezek szerint aktív.
-
válasz
T0mBd1gg3R #36297 üzenetére
Aki menvette a múltkor 39,52€-ért a Cyberpunk 2077-et a ShopTo.net-en:
Mikor küldik? Illetve az aktivációs kód nem letölthető addig is amíg ideér a csomag póstán?
Nekem még mindig processing státuszban van. -
adakiller
senior tag
válasz
T0mBd1gg3R #36297 üzenetére
ez amúgy steam kódos vagy milyen?
-
Dilikutya
félisten
válasz
T0mBd1gg3R #36279 üzenetére
És ami nem HL, az off az ontopikban?
Akkor ez maradhat on, mert HL, ennél olcsóbb még sosem volt: GOG Galaxy kliensből (megint) ingyenes a The Witcher: Enhanced Edition.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
T0mBd1gg3R #36182 üzenetére
jogos, '26-ban
-
Dilikutya
félisten
válasz
T0mBd1gg3R #36120 üzenetére
Kutyaközönséges webshop. Szürkék nem vállalnak fizikai kiadást jellegükből adódóan.
-
=Mentor=
őstag
válasz
T0mBd1gg3R #36068 üzenetére
Jó hát ez nem éppen felnőtt játék, gyerekeknek érdekes lehet .
Amúgy én se vagyok méz rajongó, de egy mézes krémes sütemény nagyon finom.
-
Beniii06
addikt
válasz
T0mBd1gg3R #34772 üzenetére
Amire válaszoltam, abban benne van. Csak azért írtam, hogy már elég régóta vannak ilyen árak ott, főleg azért mert szürkebolt.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
T0mBd1gg3R #34772 üzenetére
Privátban küldtem a linket
-
Crytek
nagyúr
válasz
T0mBd1gg3R #34360 üzenetére
Amit "megvettél" már az sose fog eltűnni max ha lopott kártyával vetted (pénzes vásárlás esetén). Az örökre a tied amíg a steam létezik.
A storeból tűnnek majd el ezek mivel lejárnak az ilyen olyan licenszek ezért nem lehet többet forgalmazni csak ha megújítják őket, amit nem akarnak. -
Silεncε
őstag
válasz
T0mBd1gg3R #34307 üzenetére
Én azt gondoltam, hogy a profitálni = kifarmolni amennyi kulcsot lehet és eladni. Ha nem akkor sry
-
Frod
addikt
válasz
A Witcher 3-nálbeszélünk 30-60€-s árakról? Mi ez, egy poszt négy évvel korábbról?
Kb minden hónapban van 15€-ért valamelyik felületen, és ez már a 2 dlc-vel megpakolt verzió, az alap 9€-ért megy. -
Dilikutya
félisten
válasz
T0mBd1gg3R #34305 üzenetére
Mondjuk ha már gyorsan megvetted, akkor mit akarsz profitálni? Ez azoknak szól, akiknek megvan, megvették más platformon. Tudom én, hogy mindent a legjobb ingyen beszerezni. Amúgy örökké akciózzák 15€-ért.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
kétszer is napokig 3990 volt a goty kiadás edigitalon (linkeltem ide, meg bb-be), általában meg 4-6k körül megy itthon, dobozosan
egy görbe este költségvetése 100+ óra story-rich élmény
-
Silεncε
őstag
válasz
T0mBd1gg3R #34305 üzenetére
Mondjuk úgy használni ahogy kitalálták és nem profitot látni ebben is?
-
echterion
nagyúr
válasz
T0mBd1gg3R #34180 üzenetére
Jah, csináld azzal, meg az alagútmacival, én azzal csináltam anno, mert nekem se ment simán, mint ZsZso-nak.
-
AnonymusX
őstag
válasz
T0mBd1gg3R #34177 üzenetére
Szürke zónás vásárlás nem is lesz soha könnyebb. Hivatalos bolt, de csak orosz területen élőknek szánva. Mégis mit vártál?
-
echterion
nagyúr
válasz
T0mBd1gg3R #34174 üzenetére
Mert csak vpn-en keresztül tudsz fizetni.
-
SenorGrande
senior tag
válasz
T0mBd1gg3R #34170 üzenetére
Hívd fel a bankod, hogy engedélyezzék/ne tiltsák a vásárlást.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
T0mBd1gg3R #34170 üzenetére
513ftot vont le tőlem
-
válasz
T0mBd1gg3R #34169 üzenetére
SPAM mappában volt.
Most meg az OTP-s webkártyaq decline-olja.
115 rubel az 1000 ft alatt van nem? Annyit tettem át. -
TheNewDawn
addikt
válasz
T0mBd1gg3R #34004 üzenetére
Kell, az is van 9,36 ért GMG n.
https://www.greenmangaming.com/games/hitman-2-pc/ -
Executioner
tag
válasz
T0mBd1gg3R #33916 üzenetére
-
kigyi_23
addikt
válasz
T0mBd1gg3R #33889 üzenetére
Nincs olyan free Epic játékom amit elindítottam volna az akció ideje alatt ne lenne még mindig ott a listámban. Ebből kiindulva nincs szükség semmire ahhoz, hogy megmaradjon csak hozzá kell adni a fiókodhoz.
-
LilProphet90
senior tag
válasz
T0mBd1gg3R #33889 üzenetére
Elég, ha Epicen megvan szerintem, telepítéskor ráér feltenni az RGL-t.
-
válasz
T0mBd1gg3R #33642 üzenetére
Szerintem lehet. Gondolom az Epices változatban is be kell majd lépni a Rockstaros accountba, de ott miért ne léphetnél be egy másikba?
-
AtHoS
nagyúr
válasz
T0mBd1gg3R #33312 üzenetére
Nálam paragon oldalon létrehozott fiókban szerepel a licence és nincs lejárati dátum mellette
-
musztiii
tag
válasz
T0mBd1gg3R #32766 üzenetére
Kifizeted a 4190-et, majd utána refundot kérsz a supporttól, elég túlterheltek, de kb 30 perc alatt sorrakerülsz.
A pénzt visszakapod, a tartozás eltűnik.
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
Nincs lemondás kifejezetten... szerintem írj a supportnak most, ha nem akarsz fizetni.
Amúgy ez úgy megy "normálisan", hogy lemondod az ismétlődő számlázást/automatikus megújítást és simán lejár amikor vége a kifizetett időszaknak. Tehát simán magától vége lesz.
-
echterion
nagyúr
válasz
Mivel korábban sz*rtál lemondani, marad a support, hogy törölje a tartozást, vagy vársz 60-90 napot, vagy befizeted.
Más: mi történt itt, miért ment az eke?
-
huskydog17
addikt
válasz
T0mBd1gg3R #32416 üzenetére
No problem, megértem.
-
Beniii06
addikt
válasz
T0mBd1gg3R #31892 üzenetére
Nem lett odaírva, hogy HL. Jelenleg BB, azoknak, akik retrózni akarnak egy kicsit.
Mivel Humble-ről van szó, az előfizetői kedvezmény + vizzsatérített összeg nincs beleszámolva (biztos vásároltál valamit Humble-ről, lásd LA Noire-nál is 0.35€-t levonnak a következő vásárlásból), szóval mindnekinek eltérő a kedvezmény mértéke, amit én nem tudhatok, ezért nem lett odaírva a HL. -
echterion
nagyúr
válasz
T0mBd1gg3R #31706 üzenetére
Xbox-ra keresel ilyeneket vagy PC-re, esetleg PS4-re? Mert nagyon nem mindegy, van pár dolog, amik között nincs átjárás, illetve nem mindegyik működik minden platformon.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
T0mBd1gg3R #31706 üzenetére
van a sima game pass, a gold, és az ultimate.( ami tartalmazza mindkettőt és amit 300 ért kinal 3 hónapra) Az ultimatet akkor is felajanlja, ha a másik kettőd van, sőt, át is konvertálja
De mindegy, akkor válaszd azt, 3 hónapra 300 ért az sem éppen rossz, sőt.
Új hozzászólás Aktív témák
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal
● GG.deals
● Salenauts
● CheapShark
● Reddit GameDeals
● SteamDB Sales
● Steamgifts Sales
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Milyen egeret válasszak?
- Jövedelem
- Bluetooth hangszórók
- Futás, futópályák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest