- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ayo
Topikgazda
azért érzed csalásnak, mert azok
én az első TR-nél mentem bele a DLC-kbe, de azt is megbántam. mindegyik cheat, multi, meg ilyesmi. Ha megnézed itt is a nagy része gear, skin, meg cheat és akkor van aszem 5 tomb. már jó pár éve hanyagolom ezeket, nem mozgat, ha nem maxolom ki egy fizetős dlc miatt a játékot, inkább veszek ezekből egy teljes játékot, de hát kinek mi.
amúgy howlong és steam ismerősök alapján 60 óra körül maxolják a játékot, szóval nem érzem releváns adatnak, de persze nekem is van olyan játék, ahol minden kis pixelt óráig el tudok nézni vagy persze lehet blindfolded speedrun practice megy -
Dilikutya
félisten
Azt azért tegyük hozzá, a többség nem hörcsögöl valószínűleg, így ők könnyebben találnak olyat, amire érdemes beruházni. Nekem is van 400+ játékom, fele olyan amit még warezban toltam ki anno, fele már tisztességes korabeli beszerzés, de töredéke volt letöltve, és az se mind elindítva. Én ezért nem is nagyon nézegetem, biztos vannak pedig jó árak, a kívánságlistám legalább fele szerintem 60-70%-os leárazást kapott, akad néhány magasabb meg néhány alacsonyabb is, de átlagban 60-70%, vagy akörül.
-
csaba951
veterán
Vegyél helyette Need for Speed Payback-et! Az előd összes hibáját kijavították amiért a népek sírtak. Az más kérdés, hogy így is bukott az új rész. Az embereknek semmi nem jó.
Igen, vannak benne loot ládák. Viszont ha játszol vele (mégis mi másért vetted meg?), akkor a fő/mellék küldetések után kapsz rengeteg sima ládát. Talán pár prémiumot is. Ez ugyanaz mint a sima, csak 3 item helyett 5 itemet ad. Szóval baromira nem kell rá külön költened. Kivéve, ha pl. szivárványszínű neont akarsz a kocsi alá. All DLC Cars Bundle ízlés szerint, majd ha 5 € lesz. Igazából rengeteg auto van a játékban. Meg rengeteg plusz autót is lehet szerezni.
-
törölt tag
1-2. A 6.7, ha csak kifejezetten a pontszámot nézzük, teljesen középszerű játékot jelent. Ez tudod azért van, mert az általad említett egybites userek mellett az emberek túlnyomó többsége úgy használja az 1-10-ig skálát, hogy 5-10 között pontoz, ezt megfigyelheted pl. imdb-n is filmekkel, sorozatokkal kapcsolatban, így hiába van a skála 1-től. Egyébként ha megnézed, sok kritikus is így pontoz, sőt, az emberek számon kérik rajtuk, ha túl alacsony pontot adnak, mert nem ehhez szoktak, és az előbb említett módon osztályoznak ők maguk is. Steamen a 67% pozitív azt jelenti, ha csak a pontszámot nézzük, hogy a játékok legrosszabb 28%-ában van vele (steamspy). Tény, ettől még lehetne jó, sokszor van olyan, amit írtál (day 1 állapot miatt, valami negatívum - pl. Mass Effect 3 vége, Devil May Cry reboot, ahol a fanok magát a játékot gyakorlatilag ki sem próbálták, csak lepontozták stb.).
3. A legutóbbi értékelések ugyanolyanúgy vegyesek, az utolsó "Video Memory Hotfix"-re érkező kommentekben pedig változatosabbnál változatosabb hibákat sorolnak, a témák között szintén, bivalyerős gépekkel is. Az összes játék (kb. 40-50) közül, amit az RX470-emmel játszottam, egyedül a New Orderrel kellett mókolnom, hogy viszonylag normálisan fusson, de ott még rá lehetett fogni, hogy az id tech 5 engine hibája. A NC viszont ugyanazzal fut, mint a Doom, ami szuperül van optimalizálva. Egyékbént a New Ordernél és az Old Bloodnál (amit még nem játszottam, ha akarok majd vele, azzal is szórakozhatok) még azóta sem javították ezt, egyszerűen lesz*rták, én mondjuk már csak ezért is várnék. Szóval ezek alapján valahogy elhiszem, hogy ennek a rengeteg hibának a nagyja nem szimpla user error.
4. Én személy szerint szeretek teljes játékot beszerezni, sokan vannak így vele, a season pass meg nem túl biztató, kommentek alapján főleg ár-tartalom (illetve annak hiánya) vonalon.
A 6k lehet, hogy most a legjobb ár, de gyorsan lesz ez sokkal olcsóbb, tekintve hogy a kutya sem veszi már, az utolsó 30 napban leadott összesen 72 értékelés alapján.
warcat: Nem egy pontszám alapján döntök, az csak egy része. Te mi alapján döntesz? Trailerek?
-
törölt tag
Én nem játszottam még vele, így még irreleváns kritikám sem igazán lehet. Ebből kifolyólag inkább a 6.7-es user score-ra, a 67%-os steames értékelésekre, az összes season pass epizódra adott "többnyire negatív" értékelésre, a játékkal kapcsolatos bugok, teljesítményproblémák miatt nyitott topicok százaira gondoltam, szerintem ilyen előjelek mellett necces 6k-t kiadni egy játékra.
"és bár a 6k nem történelmi legolcsóbb ár, de jó ár" - ez a megállapításod ennek fényében így a "kevés irrelevánsabb dolog" közé tartozik -
Anonymus23
veterán
Van egy kis különbség aközött, hogy a sok kliens boldoggá tesz (ez nem igaz rám) meg az, hogy nem fogok emiatt elszalasztani egy jó játékot, ami jó áron van, ha akármilyen kliens is kell hozzá (ez viszont igaz). Egyáltalán nem zavar, kicsit kellemetlen talán egy szinten túl, de együtt lehet vele élni. Steamen túl is van élet (mondom ezt úgy, hogy a játékaim túlnyomó többsége Steames).
-
-
cskamacska
addikt
Egy hete épp Total Biscuit sale volt, mivel a CynicalBrit korai ajánlója és partnere volt az oldalnak.
A bundli oldal különlegessége hogy egy-két napig 1, illetve mostanság már több, de nem sok, játék van fókuszban az egész oldalon, így a kiadók nagyobb engedményt is hajlandóak adni a játékokra.
-
törölt tag
De pontosan milyen időt kell velük tölteni? Rákattintani kétszer, beírni a jelszavad, majd a játékra is kattintani újra? Mit csináltok ti magával a klienssel időtöltés gyanánt? Tényleg érdekel. (én is jobban szeretem Steamre gyűjteni a játékokat, de főleg az achievementek miatt)
-
Mr.Csizmás
titán
tudom hogy retek és sajnos kikerülhetetlen, nálam ezért szorítkozik a használata egy "play" gombra kattintásra
amíg leszüttyögi a patchet, addig van időm egy kávéra/email írására.
-
Dilikutya
félisten
A korábbi verziós Black Mesa mod továbbra is ingyenes, viszont az félkész, csak a játék egy része van benne. A többi valószínűleg a régi motorra nem lesz elkészítve, így csak a fizetős lesz teljes. Valamikor, mert azzal se sietnek nagyon, történetileg szerintem ugyanott áll, mint a mod, csak a motort pofozták alatta eddig.
-
törölt tag
A QB esetén, ahogy azt korábbi hsz-ekben kifejtettem, metacritic score és user score, youtube reviewerek, kommentek stb., amivel nem értek egyet. Steamen pozitív, igen, így félreérthető volt, amit írtam.
A steam esetén pedig egyébként, amit írtál, alapvetően pont az okozza a gondot is, mert nem tud olyan árnyalt képet adni egy játékról, mint egy 1-10-es pontrendszer, csak annyi, hogy inkább okés a game vagy nem. Szerintem az ideális az lenne, ha lenne egy ajánlom/nem ajánlom ÉS egy 1-10-es skála is mellé. Lehetne pl. olyan, hogy egy játék 9-es, mert maga a tartalom, történet, játékélmény ilyen, DE mellé meg mondjuk nem ajánlom még, mert egyelőre nincs optimalizálva, sok a bug, stb. Így nem kapnának olyan játékok, mint a Dishonored 2, Arkham Knight stb. rossz értékeléseket, mert amúgy magáról a játékról ez eléggé félrevezető. Ez a "recent reviews" dolog végül is ebbe az irányba megy, de az emberek 90%-a szerintem nem változtatja meg később a pontszámait, így egy nem túl sokak által játszott játéknál mindig kicsi lesz a minta erre.
Igen, a metacriticen is sok a szerintem igazságtalan értékelés, Arkham Knight, QB, Mass Effect 3, DMC pl. szerintem mind vicc.
ProEvoFan: Szerintem a téli vásár idején biztosan lesz jó áron, steam mellett esélyes a gamersgate, gamesplanet is erre.
-
csaba951
veterán
Wolfenstein II
https://www.greenmangaming.com/vip/
Itt kérsz rá egy voucher -t (5%), és ezzel most 32,29 GBP-be kerül az alapjáték. Ez kb. 36,52 EUR. Hivatalos bolt. -
Humble Store-ban volt 18 eur is az F1 2016, még ott vettem meg április végén.
Igen 40% plusz, de mégis a legújabb rész, régebbi járgányokkal, "némileg drágábban", persze kevésbé megbízható oldalról. 25.-én elválik, hogy megkapom-e, az, hogy ki áll mögöttük nem nagyon érdekel, más tulajdoni viszonya sem érdekel. Itt nem mondjuk ki oldalról az F1 2013 is megvan még a steamen, pedig megjelenéskor vettem.
-
micafighter
nagyúr
Én is akartam írni erről de az offba, na mindegy akkor válaszolok itt, de ha lenne válasz akkor menjünk privátba vagy az offba. Szóval az érme másik oldala meg az, hogy pl a steam le van/volt most halva, így a steames uplay játékokkal nem tudtak páran játszani, míg én vigan játszottam ugyanazzal a játékkal amivel a többiek nem tudtak. Illetve az se elhanyagolandó szempont hogy nem kell két kliensnek a háttérben futnia.
-
Mr.Csizmás
titán
Kelet-Eu + szovjet DLC
van benne ZiL, Tatra villamos, szergej, stb
-
Dilikutya
félisten
-
Louro
őstag
Direkt nem off-ba:
Pls engedjétek el a szállítási díjat. Nem tiszta hozzáállás, hogy a végén mégis kalkulál, fizettet a cég szállítási költséget. Ha nagyon zavar valakit és tényleg NAGYON zavar, ott a fogyasztóvédelem, vásárló megtévesztése okkal panaszt KELL tenni. A többség csak puffog, de sose tesz semmit. Ezért lépnek meg ilyeneket a cégek. (Tudom, hogy könnyebb a virtuális térben - nem is személyesen - morogni, de a következő lépéshez már lusták az emberek.)Aki meg úgy érzi, hogy a szállítási költséggel is megéri a termék az árát, az nem puffog, hanem megrendeli, majd kézhez kapja, telepíti és szórakozik, nyugalomban a tiszta szoftverrel.
Ha a Stellaris-t leakciózzák 3000-re és 3000 lesz a szállítási költség, (igen, 200%-os ár a hirdetési árhoz képest.) én akkor is megvenném, mert annyit már megérne nekem. 3000 persze jobb lenne.
Kérlek titeket zárjuk ezt le.
-
Diopapa
addikt
-
micafighter
nagyúr
A bolt szerintem el tudja dönteni hogy félreteszi-e nekem a játékot, nem tart a fejükhöz senki pisztolyt, ha etikátlannak tartja, akkor majd szólnak és nem teszik félre. De az off topikban fejtsd ki kérlek mi az etikátlan abban, hogy nem akarok 15ezerért preorder zsákbamacskát venni. Vagy a preorder bónusz Isten akarata szerint csak annak járhat aki hajlandó zsákbamacskáért kiperkálni ennyit?
-
L3zl13
nagyúr
Szóval Steamen ingyen is megkaphatom ezt a programot? Nem. Tehát a Steamen KELL fizetni érte.
A drágább, donation pack egy más kérdés. Az valóban választható.
A világfájdalomról meg ne papolj nekem. Nem sajnálom a fejlesztőktől a pénzt. A Steamtől már inkább.
Szegény Gabe bizonyára arra áldozta több heti, hónapnyi szabadidejét, hogy én letölthessek tőle egy ingyenes programot pénzért. Mindjárt el is morzsolok érte egy könycseppet.
Új hozzászólás Aktív témák
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal
● GG.deals
● Salenauts
● CheapShark
● Reddit GameDeals
● SteamDB Sales
● Steamgifts Sales
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- 4 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest