- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba951
veterán
Ez azért van, mert első indításkor a háttérben fordítja a shadereket. Amíg nem végez, akadni fog. De ezt csak egyszer csinálja, ha végzett akkor már menni fog rendesen. Arra azért számíts, hogy ezt minden vga driver csere után el fogja játszani, szóval ennek tudatában tegyél csak fel másikat.
A megoldás roppant egyszerű! Kezd el a játékot, de utána ne játssz vele. A Feladatkezelőben meg tudod nézni, hogy mikor hagyja abba a CPU 100%-on való pörgetését. Egy idő után ez megszűnik, akkor már tudsz játszani rendesen.
bővebben (pár hónap és 10 éves lesz a cpu-d
)
-
bobalazs
nagyúr
Mooncrasht most néztem. 4k ban 38 fps mediumon RX 480al 1080p meg csillagos ég, úgyhogy a te oldaladon van a probléma. Javaslom kapcsold be a radeon szoftverban a grafikus rendszer menüpont alatt a radeon bővített szinkronizálást a játékban meg vsync ki. ha még igy is akad akkor anti-lagot is menüpontban pipáld.
szintén menüpontban speciális alul, onnan nyitva megcélzott képkockasebesség vezérlés engedélyezve és beálitasz neki egy fpst. Amennyit kiprésel a vgad a játékban az alá állitsad. igy nincs agyon terhelve a vga se, és marad benn tartalék úgyhogy jobban birja majd a stabil fpst tartani így. -
TheNewDawn
addikt
Passz, én is sz...tam vele, igaz egy picivel gyengébb RX 580 al. De kb mindegy volt neki, hogy ultrára vagy very lowra tettem a grafikát, ugyanúgy 30-40 között ugrált ha nem rögzítettem 30 on, de még mikor igen, akkor is néha olyan mikrolagokat csinált, hogy 2 meg 3 as FPS re esett le több mp ig hogy csak úgy lestem. Tényleg csak azért bocsájtottam meg neki, mert akkora élmény volt, hogy még ez sem tudott belőle sokat elvenni, meg ha valahol ez nem akkora gáz, akkor itt, mivel még a quick time eventeknél is megbocsájtó a game, még hardon is.
-
TheNewDawn
addikt
Ugye minimum 16gb ramod van és dual channel? Más: nem csak a Prey ingyenes most Epicen hanem a Mooncrash stand alone DLC is, nekem kb meg jobban bejött mint a Prey, pedig az is 9/10. Detroit meg sajnos ha nem lockolod 30 As FPS re akkor szaggatni fog, szerencsére engem annyira nem zavart,mivel ugye egy interaktív filmről beszélünk kb.
-
bigrob
őstag
Köszi, időközben arra jöttem rá, hogy rockszar telepítettet kerestetem meg az epiccel (át kell írni a manifest mappában a fájlt), illetve a ".egstore" mappa tartalmát át kell másolni a rockszar által telepített mappába, így már működésre lehet 1 telepítés alól bírni mind a két módot.
Így ha epicből indítom megy az online, ha rockszarból akkor megy a sztori -
"De csak a vacak gépi."
Nem tudom, hogy ez konkrétan milyen minőséget képvisel, de pl az AC Odyssey és Valhalla magyarítása egészen jó lett... egy nem hozzáértő nem biztos, hogy észrevenné, hogy nem gyári magyarításról van szó."De az eredetivel meg úgysem lehet használni"
Ezt hol olvastad? Ezt nem is tudtam... ha ez igaz, akkor meg se veszem eredetiben. -
TheNewDawn
addikt
Epic Game Store. Amúgy teljesség igénye nélküli volt a felsorolásom, Far Cry Primal is megint 1500 Ft pl, meg összes UBIsoftos game elég olcsó, de mondhattam volna pl a The Guardians of the Galaxy t is ami 9000, vagyis 25 eurónál is kevesebb.
Van egy olyan sejtésem amúgy, hogy ez a mostani lesz az utolsó ilyen buli, de persze ne így legyen. Forgotten City 2200 Ft, a Frostpunkból a teljes GOTY edition dettó, sorolhatnám
Na jó, egy pár utolsót, ez részemről személyes kedvenc, lévén pár hónapja jelent csak meg, és CRPG
Ráadásul erőteljesen Falloutra hajazó atmoszférával. ENCASED: 2700 FT
Ill BIOMUTANT 7400 FT. -
myckey
veterán
A Holiday Sale 2021 alatt található akciós árak, addig élnek. Igen.
az én olvasatomban, amit láttam a hivatalos oldalonA 3000Ft-os ( szokásos ) kupon szintén addig él, és nincs limit a használatában ,mert a rendszer automatikusan generálja, amennyiben eléred a 14.99 usd árat vásárláskor.
The Epic Games Store Holiday Sale is live from December 16, 2021 at 11am EST to January 6, 2022 at 11am EST. Coupons expire on Thursday January 6, 2022 at 11:00AM Eastern Standard Time.
Immortals Feny Rising is -5000 ft alatt. Standard
Kena Bridge of Spirits -7350 FT
Metro Exodus Standard -2340 Ft
Jurassic WORLD EVOLUTION 2 -8590 Ft
Darksiders III 1412 FT -
"Utólag odyssey-ért meg pénzt sem adnék."
Valóban nagyon jó az Origins, mikor végeztem vele, akkor azt mondtam, hogy végre egy rész, ami jobb, mint a BF, de most, hogy kész lett a magyarítás az Odyssey-hez is, azt is lenyomtam és hát szerintem ez még egy szintet lépett feljebb.
Valami eszméletlen jó szerintem ez a játék... a 2 dlc-je is brutál jó lett.
A Fate of Atlantis dlc olyan hosszú, hogy majdnem külön résznek is elmenne.
160 óra alatt sikerült végigvinnem az egészet és lehet pár év múlva előveszem még1x.
Most kezdtem el a Valhallát, de ez eddig az Odyssey után egy kicsit csalódás...#39964regener:
Mondjuk az is igaz, hogy az Origins-t se hagynám ki így utólag, mert az is nagyon jó lett, szóval szerintem vedd meg mindkettőt.
Az ultimate nem ér +€10-t, hacsak nem jonnek be a cuccok, amiket adnak benne.
Új hozzászólás Aktív témák
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal
● GG.deals
● Salenauts
● CheapShark
● Reddit GameDeals
● SteamDB Sales
● Steamgifts Sales
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest