- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Probert75
addikt
válasz
#63761920 #41018 üzenetére
Én ilyet vettem. Ezt javasolták, hogy nagyon megbízható. Univerzális, rengeteg fej van hozzá.
-
cinemazealot
addikt
válasz
#63761920 #41009 üzenetére
Na, ez így már kerekebb.
Szerintem bármelyik ma népszerű ASRock integrált processzoros mini-ITX alaplap jó lenne Neked, de én javaslom inkább az Intelt (pl. Q1900-ITX vagy N3150-ITX), mert azoknak a RAM-jai többcsatornás üzemben is működhetnek, az AMD alapú, úgy láttam, nem. Ebbe már csak memóriát kell pakolnod (pl. 2 x 2 GB vagy 2 x 4GB) és meg is vagy egy viszonylag hangtalan és kis fogyasztású, de a céljaidhoz mégis elegendően erős géppel.
Ezekbe egyébként hangkártya se nagyon kell, mert annyi alaplapi hang kimenetük van, mint égen a csillag. Ráadásul az Általad említett házba is kényelmesen elfér bármelyik.
-
cinemazealot
addikt
válasz
#63761920 #41003 üzenetére
Egy picit pontosíthatnád a feltételeidet.
Pl. anyagiakban határ a csillagos ég? Filmnézésre milyen lenne a maximum elvárt minőség (DVDRip, DVD, HD, FullHD, BD3D...)? Torrentezésnél legfeljebb/legalább hány szálat szeretnél engedni, illetve mekkora sávszélességet szeretnél kihasználni? Számít-e az elektromos fogyasztás és a zajszint? A monitornak a HDMI bemenetét is használnád, vagy csak a D-Sub-ot (VGA-t)? A ház hasonlítson a jelenlegihez?
Mert ha mindez nem számít, akkor nyugodtan bevágódhatsz egy műszaki boltba és az első utadba eső kész konfiggal meg is vagy. A mai gépek gyakorlatilag mindegyike alkalmas "torrentezésre és filmnézésre".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest