Hirdetés
- Android dual SIM okostelefonok
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony és Samsung érzékelők a Vivo X300 Pro kamerarendszerében
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Probert75
addikt
Sziasztok! Új vagyok ebben a témában és egy nagy segítséget szeretnék kérni tőletek. Remélem jó topikba írok. A gondom az lenne, hogy építenék egy HTPC-t egy régi DVD lejátszó házába. Az alaplapot már megvettem, és itt adódik a probléma, hogy nincs rajt digitális kimenet, de semmilyen amivel házimozi erősítőre köthetném. Az alaplap egy Asrock Q1900TM-ITX. Azt írja a hasznutasítás, hogy 7.1-et is tudja, de csak valami HD Audio Front panel segítségével. Na az a kérdésem, hogy az mi, mert nem lelek róla semmit? Vagy ez a számgépház front kivezetése lenne, a jack dugós fülhallgató kimenet? Optikai kimenetet akartam ezzel a hangkártyával, csak már nem lehet kapni PCI-E 1X-es 90 fokos balos elfordítót, hogy a lapos házba ezt be lehessen építeni. Valami ötletet szívesen fogadnék, amivel esetleg olcsón megoldható lenne a digitális hang kivezetése a ház hátuljára. Vagy a hangkártya olcsó elfordítása vízszintesbe, hogy beszerelhető legyen a házba.
A válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i7-4GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest