- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patice
Topikgazda
Vannak új processzorok ebben a szegmensben, Intel oldalon, de nagy valószínűséggel a 14 --> 10nm átállás, gyártási kapacitások priorizálása, kiszervezése, globális chiphiány, szállítás drágulása, ritkaföldfémek drágulása, stb. mind hozzájárul ahhoz, hogy ezekből az alacsony fogyasztású procikból csak kevés készül.
Így meg az alaplapgyártóknak is nehéz terméket (pl. Asrock ~ integrált procis alaplapok) csinálni belőlük.
Másrészt meg összecsúsztak a generációk időben:
- 2021 Q1-ben (papíron) megjelent a Jasper Lake sorozat, ami a korábbi Gemini Lake refresh utódja, már 10nm-en készül, már az új Tremont architektúra, IGP tekintetében nem tudom mennyire előrelépés, engedték-e már szoftveresen is pl. a HDR-t
- már ez előtt (még 2020-ban) beharangozták, hogy jön az Elkhart Lake, ami szintén 10nm-en készül és végre valódi frissítés lesz az elődökhöz képest, IGP-ben
Intel nem akarja megszűntetni ezt a vonalat, csak nagyon sok gondjuk volt a 10nm gyártástechnológia kihozatalával, ezért késtek éveket ezzel.
Szóval amíg fel nem fut a 10nm termelés, addig alig lesz integrált procis asztali termék a piacon.
A régieket meg szerintem jelenleg nem gyártják. -
Calogero
addikt
Az egész onnan indult hogy nyár közepén megleptem magam egy LG 65E8 OLED tvvel és az
Asrock J5005 nem birkózott meg a 4K HDR-rel. Közben meg tönkrement az asztali gépem, Így kellett egy olyan vas ami eltudja látni mindkettőnek a szerepét. Igaz így a gép nem kimondottan HTPC, de így könnyebb volt az asszonynak tálalni...A tv után még mondtam volna neki, hogy kell még egy számítógép meg utána majd még egy......frászt kapott volna az biztos.
lancerboy : A 3400G hűtőjéhez nem volt szerencsém, mert ami a gyárilag vele volt csomagolva az törött volt.... Így csak a procit kaptam meg... csökkentett áron mint outlet termék. Gyakorlatilag 3200G árában adták ide.
Cryorig M9a került a procira.
-
_Smooth
senior tag
Én az egyik gépen egy Logitech K400-ast használok (kicsit igénytelen, de strapabíró és végülis teszi a dolgát).
Másikon viszont egy Hama Uzzano-t. Ott faramuci az a fém golyó, de rengeteg a multimedia gomb, és egyébként előnyösebb (számomra) a golyó/"hanyatt egér", mint a touch. Az igazi egy kis stick lenne, mint a Lenovo/IBM gépeknél.
Próbáltam Rapoo E2700-ast és nagyobbakat is, elég dizájnos, de idegesítő és még az az egy árva balklikk sincs meg rajta, ami a K400as login.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- World of Tanks - MMO
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Spórolós topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kuponkunyeráló
- Horgász topik
- iPhone topik
- Óra topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged