- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Jimmy Choo felel a Magic V Flip 2 dizájnjáért
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Erős hardverrel érkezik a Honor 10 000 mAh-s mobilja
Hirdetés
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peak
addikt
Fileból inditanám.
A HD Audio addon nélküli XBMC csont nélkül játsza a DTS5.1 audio állományokat, kinyitja Multichannel PCMbe és úgy küldi az erősítőnek hibátlanul.Ha a HD audio addonos XBMCben az "audio setup" résznél a DTS receiver compatibilityt visszateszed "noDTS"-re, akkor szintén játsza ezt az állományt, de akkor nem küldi ki az erősítőnek a HD MA hangot, csak a DTS Core-t.
Ergo ez most egy szoftverhiba.
Ha engedélyezik az accountomat az XBMC fórumon, írok nekik pár szót erről a tapasztalt hibáról, hogy gyorsan javítsák. -
Tomix24
addikt
Corel.WinDVD.Pro.v11
Arcsoft TotalMedia Theatre 5
Ezeket még ki lehet próbálni, 3D-re alkalmasak, sőt a HD hangokkal is elbírnak.Power DVD 12 - A legújjabb verziót keresd(kalóz vonal), mert az az előtti verziókra pont az általad leírtak jellemzőek(akadás,egyéb bugok).
Splash - HD hang igen, Half 3D igen , Full3D nem támogatott.
Media Player Home Cinema - Full SBS 3D ment vele, HD hang nem(de beállítás kérdése) -
Peak
addikt
Akkor a szoftver okozza a gondot.
Googlezz rá az XBMC with HD AUDIO csomagra, lelkes amatőrök fejlesztették hozzá a plugint, én tegnap próbáltam ki és tökéletesen ment a filmekkel.
A DTS AUDIO .WAV és .DTS zenékkel már megcsuklott. Még kell pár hibajavítás.Esetleg próbáld ki még a SPLASH PRO nevű programot is, azt is sokan dicsérik.
-
Tomix24
addikt
"Van olyanom, amiben DTS HD-MA 5.1 van írva MPC és xbmc szerint is (1509kbps), de az erősítőn DTS 5.1 48kHz az input és output is.
Szóval nem tudom hogy hol a hiba, nyersanyagban, vagy az átvitelben..."1500 az a core hang(a HD hangon belül beágyazva).... Használj értelmes lejátszót, és állítsd be rajta hogy passtrough legyen a HD hang, és akkor nemcsak a Core megy ki, hanem a HD hang is. Splash Player pl. Ne légy béna.
-
Peak
addikt
Ez azt jelenti, hogy vagy a lejátszó szoftvered nem küldi át a teljes hangot, de a hardver képes volna rá, vagy azt, hogy a hardver nem képes kiküldeni ezeket a hangokat.
Ha Windows 7 alatt nézed, akkor Vezérlőpult - Hang - HDMI tulajdonságok és ott megnézed milyen hangkodekeket támogat a hardver. -
Tomix24
addikt
"FullHD SBS filmek is lejátszhatók, egyes szoftverek szépen megcsináják a full HD-s frame-packed formátumot kicsit itt lehetne erősebb a proci mondjuk egy A6-3600 v. 3620. Igazából nem találtam jól használható szoftvert még erre, remélhetőleg az xbmc is képes lesz 3D-s tartalmat lejátszani és gui-val támogatni a közeljövőben..."
PowerDVD 12 viszi a FullSBS3D-t, egy ilyen Iso-m volt. XMBC a Half TAB/SBS filmekkel boldogul el jól. 24p, AVCHD 2.0/ 60Hz is megy, csak így álítsd be.
De pl mintha emlékeim szerint a Media Player HC is vitte volna a FullSBS3D-t.. -
Osibaa
senior tag
Szia!
Érdekelne a tapasztalatod a billentyűzettel kapcsolatban (hatótáv, érzékenység, tapipad minősége, mennyire áll kézre a tapipad, stb), illetve mennyire melegszik ez a vinyó?
Köszi.
Mod: halk SFX táp olcsón
-
tomy_cz
senior tag
Nemtudom, nem próbáltam ezt a felállást, én linux alatt használom (xbmc-pvr+vdr), de ezt találtam. Hátha segít valamit...
-
slashing
senior tag
Jelenleg csak dsub-al tudom tesztelni azaz monitoron... szóval a hdmi 1.4-et nem tudom magát tesztelni csak hogy megy-e a fájl lejátszás sz.gépen...
a youtube 4k videóival amúgy nincs gond azt most néztem meg...
Enszuke linkelt hozzászólásában található Táblázat alapján nincs gondok a sandy b. procik hd2000-3000 videókártyájával....
-
drdr
senior tag
Hello,
nem épít már ezen a topic-on senki gépet (ha már ez a címe) vagy túl magasak az elvárásaim?
Valakinek van tapasztalata az E350 tesójáról, a E450-ről (pl. ASUS E45M1-M PRO)? 3D-hez alkalmas?
[Itt] van egy kis összehasonlítás, sebességben nem sokkal jobb...
Üdv
DR"... fő szempontok:
- HDMI 1.4a kimenet, amire ki tudja tolni a teljes FullHD SBS filmeket (3840x1080) felbontásúakat is
- képes kitenni, pontosabban átengedni (passthrough) a Dolby Digital Plus, DD TrueHD, DTS HD (MA) stream-et is...
- 3D Bluray lemez lejátszás
- alacsony fogyasztás
- mATX formátum, további bővíthetőség miatt pl. tuner kártya...
Kérdéseim,
1. mely alaplap és proci lenne ami a fentieknek megfelelne és Intel v. AMD és/vagy Nvidia videó kari?
2. van valakinek tapasztalata FullHD SBS (3840x1080) 3D filmekkel kapcsolatban? Mely kártya/alaplap/proci ami megfelelne? (A tv-m képes lejátszani a HDMI-n érkező Frame sequence FullHD formátumot).
3. mely Bluray meghajtó lenne alkalmas 3D-s lemezek lejátszására, amely megfelelően halkan is működik?"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Opel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Naim Mu-so 2 Vezetéknélküli all-in-one hi-fi rendszer
- SAMSUNG QE65Q800T 165CM 8K SMART PRÉMIUM % AKCIÓ!!
- SAMSUNG (UE75CU7172) 190CM 4K SMART PRÉMIUM MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (SP-LFF3CLAXXXE) DLP SMART PROJEKTOR ÚJ MODELL! AKCIÓ!
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest