Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- 8000 mAh-s aksi a Kínában most bemutatott Honor 500-akban
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
drdr
senior tag
Megnéznéd kérlek, hogy DTS 5.1 zenefájlokkal nálad mit csinál? Tudod, DVD Audio.
Nekem konkrétan kiakad tőle ez a módosított lejátszó, viszont a "gyári" Multi-channel PCM jelfolyamként ( kinyitja ) elküldi az erősítőnek.Van 2-3 ilyenem, nem sikerül eddig "szóra bírom" őket. Image-ben vannak, daemontools-sal nyitom meg, de az xbmc nem játsza le. MPC-vel használtam korábban, amíg át nem tértem W7-re, de ott a passthrough nem megy (legalábbis úgyahogy korábban XP-n, Windows Media player nem engedte át). Most, hogy van HDCP és HDMI, elvileg működnie kellene annak is. Kifogom próbálni MPC-vel... XBMC-n esély van rá? Ha igen, mit tegyek?
(előbb-utóbb kénytelen leszek alaposan utána nézni ennek is, de ha vki tudja, ne tartsa magában
)Este igyekszem megnézni, te mivel próbáltad lejátszani? Image-ből v. lemezről?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Eladó Denon 4400h
- LG 55QNED80T3A 2024 - 4K Ultra HD, QNED okos TV 23 hó garanciával.
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 83G4 - 83" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Apple Airpods Pro 2 megkímèlt ligtning csatis
- BESZÁMÍTÁS! MSI A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Zalman Z1 Plus XFX 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)