- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco F7
- Netfone
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
drdr
senior tag
válasz
Tomix24 #12174 üzenetére
Igen .Kifogom próbálni este más lejátszóval is. mint láthatod kicsivel fentebb leírtam mit támogat a HDMI kimenet...
A "benázásról" meg annyit, hogy én így láttatlanban nem állítanám senkiről, hogy béna. Már csak azért sem, mert ez nem topic téma; ha kérdez valaki akkor az szerinted béna??? Arról nem is beszélve, lehet sokkal idősebb nálad és több tapasztalata van más téren, akkor ki a béna?
Szerintem egymást kellene segíteni, kérdéseim az "Építsünk HTPC-t" címszó alatt szerintem elég hardver és hardverbeállítás specifikusak; esetleg más is tanulhat belőle.
De illethetjük jelzőkkel egymást, legfeljebb tele-offoljuk. Érdekes módon az AVS vagy AVForumon, de az XBMC fórumán készséggel válaszolnak a kérdésekre (általában itt is) és nem bénázzák le egymás. Lehet ez vmi magyar szokás csak?Ha terhes számodra olvasni esetleg ugyanazt a kérdést, akkor írd meg azt hová lapozzak vissza, esetleg magánban, hogy ne terheljük ezt a topicot.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3500
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest