Hirdetés
- IFA 2025: Sokrétű tudást kínál az AGM két friss strapabírója
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Valószínűleg a Honor legolcsóbb modellje lesz
- IFA 2025: Lépcsőmászó, víztisztító, szögletes és gombóc alakú robotporszívók
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Meglivorn
aktív tag
Lenne egy láma kérdésem, elnézést ha már felmerült.
Régi alkatrészekből összeraktam egy htpc-t, win+xbmcvel (tudom, live, de ezt mér megszoktam ismerem stb.). Minden nagyon szép és jó. Viszont, mivel jelenleg még csak egy CRT TVn van, svideón használom (csak a TV van a kártyára kötve, az egyetlen kijelző). A videokártya egy 8400GS, teljesen jó, passzív, bírja akár a fullHDt is DXVA-val.Ami a gondom: a lejátszáskor picit rángat a kép. Nincs eldobált frame, nem lejátszás lag, egyszerűen nem sima a mozgás (pl. amikor a kamera végigsöpör egy lakásban, mintha a kamera nem egyenletesen haladna).
Ugyanezt tapasztaltam akkor is, amikor az asztali gépet kötöttem svideon át a TVre, de akkor arra gondoltam, hogy a 2 monitor miatt esetleg a video overlay vagy hasonló hülyéskedik, és nem foglalkoztam vele, nem használtam sokat úgysem. Akkor is, az svideon át rángatott, ha visszahúztam a primary (lcd) képernyőre, tükörsima volt a lejátszás.
Szóval, ez valami szokásos svideo gond, és ez van, várjam meg amíg meglesz a HD TVm és örüljek neki a HDMIn, vagy létezik valami megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest