- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GerykO
aktív tag
Jut eszembe, én is ezen a mindent egybe tuneren törtem a fejem, de aztán rávilágítottak arra, hogy létezik USB-s konexant kártyaolvasó, amit egy "mezei" digitális tuner mellé bepakolva, már alkalmas lesz set-top box funkció kiváltására. Ellenben vagy dual-, vagy quad-tunert javasolnék, esetleg hybrid-et, és akkor felvétel közben mehet a time-shift is, sőt quad esetében pedig lehet a hálón tovább streamelni az adást.
Itt ph-n is megjelent egy 5570-es radeonról is szóló cikk, amihez alapból jár a szoftver, ami támogatja a beépített tunerja képének tovább streamelését, akár az internetre is. Vagyis ha gyors neten csatlakozol az otthoni HTPC-dhez, akkor tudsz tévézni, vagy a rögzített műsorokat megnézni, vagy a saját filmjeid nézni. Ha nyaralsz nem egy rossz dolog
Nem is értem miért tüntek el a piacról az ATI AIW modellek, de örömmel látom a visszatérésüket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Ingatlanos topic!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motoros topic
- Apple MacBook
- Posta, csomagküldés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- E-roller topik
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest