-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bitlisz
aktív tag
Nekem ilyen házam volt (távirányítóval, kijelzővel, táppal):
CHIEFTEC HT-01-B 300W
Alapból 3db 3,5” HDD fér bele (2db jobb oldalt élére állítva, 1db a DVD alá), és 2db 2,5”HDD (bal oldalt állítva), +1 normál méretű optikai olvasó…
Nameg, ha bátor vagy az alaplap mellé is lehet tenni bal oldalra 2 db-ot (de akkor nyáron már túl meleg lesz benne)
új ára legolcsóbban most 33ezer (ha ez igaz), vagy itt, de van vaterán is egy ezüst színű.Mellesleg a kijelző kb 1 méterről használható (pedig jó szemem van).
Esetleg olcsón még van a Modecom Canopus táp nélküli ház is néhol (bár az szerintem csúnyább és asszem a MC-525 Media Bay van benne (kép)), ami nagyon nem iMON...
De valószínű sima MCE eszközként megy a távír (annó itt olvastam róla, mediaportal-on működik)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Autós topik
- Október elején jön a Bye Sweet Carole
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- E-roller topik
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Microsoft Excel topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Új akksi! Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 100%sRGB 1 év garancia + billentyűzet opciók!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest