- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz
Enszuke #6707 üzenetére
Én tisztába vagyok egy PC képességével és bővítési lehetőségeivel, de legalább annyian nem vesznek fel TV műsorokat mint ahányan felvesznek. Ezzel csak azt akarom mondani hogy nekem pl ez egyáltalán nem szempont a HTPC javára, de viszont szeretek szórakozni az építéssel-szépítéssel. A műsorok felvételéről meg csak annyit, hogy már nincs messze az a korszak amikor visszamenőleg megnézhetsz olyan filmeket-műsorokat amiről lemaradtál. Lehet hogy ehez még több évre van szükség, de szerintem már nincs olyan messze. Ha jól tudom valamilyen szinten az IP TV-ken már működik a dolog.
Én most nem azt akarom bizonygatni hogy jobb lenne egy Média lejátszó a HTPC-nél, de már az asztali lejátszók is inkább a PC tudáshoz közelednek(a konzolok is) és éppen ezért idővel egyre kevesebb érv marad a HTPC mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Fogyjunk le!
- Elemlámpa, zseblámpa
- Mini PC
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Beszámítás!
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 32GB - 1TB - RTX 4060 -3+ év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3422
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest