Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sad_Vamp

őstag

válasz VoidXs #58787 üzenetére

madvr DV HDR 4K chroma upscaling....... OMG tudtam hogy jönnek a bullshit témák. Az emberek 90%-a nem látja az SD és a HD közti különbséget. A nagy többségnek hiába van 4K-ja ha HD-nál nagyobb felbontás még nem futott rajta (én -részben- igényes vagyok az ilyesmikre, de én sem szoktam fullHD-nél nagyobbat tölteni, mert minek. 3-4 m-re van az 55"-ös TV... a szemem pedig már nem a 20 éveseké) HDR biztos jó dolog, de olyan áron van, és ahogy ti is írjátok annyira problémás, hogy jelenleg nem invesztálnék bele...

Szóval egy ilyen személynek miért para a mac mint HTPC? :) Az öreg inteles MBP-m is normális képet mutatott a 4K TVre kötve (fullHD és SDR). Semmivel sem volt rosszabb mint a TV belső lejátszója. Azt me nem nagyon akarom elhinni hogy az új M4-es mac-ek IGP-je gyengébb mint a régi inteles IGP-k. (vagy ha nem 4K meg HDR, az már nem is HTPC?)

Amúgy ezt viszont kifejezetten furának találom hogy az őskori Media Player Classicot istenítitek, ez meglepett :)

Nem kötekedni próbálok, csak informálódni mert azért érdekel a téma. Szerintem nem kell mindenkinek overkill-t ajánlani, először meg kell tudni mi is az igény, nem?

Új hozzászólás Aktív témák