Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Patice

nagyúr

válasz MM #55270 üzenetére

Ha szűk helyre kell berakni egy csinos gépházat, akkor én lemondanék a teljesen passzív konfigról, inkább olyamit raknék össze mint a jelenlegid: csendes, de aktív hűtéssel.

Akasa Maxwell Pro új ház, opcionálisan lehet hozzá venni PicoPSU-t és külső tápkockát, nem muszály tőlük beszerezni ezt.

Vannak kisebb házak a jelenlegidnél, de akkor szerintem nem úszod meg a miniITX lapra váltást. J5005 nem rossz opció, 4K megy neki hardveres gyorsítással, de a HDR nem és nincs szinte olyan lap, amin lenne M.2 SSD slot (egy kivételt tudok: Odroid H2, vagy az újabb H2+). A jövőre való tekintettel lehet egy új AMD APU-s miniITX konfig jobb választás. Intel még csak most ébredezik HDR-t illetően. 10. gen procik IGP-je már képes lesz rá, de én még nem vennék ilyet.

Ház: Silverstone Milo házai, Fractal Design Node 202, vagy esetleg egy In Win Chopin. Ezekben vagy SFX/SFX-L tápegység megy, vagy TFX.
    Ha mégis passzív konfigot akarsz, akkor Akasa, HD-Plex, Streacom vonal, de az áruk nem biztos, hogy fog tetszeni.

Új hozzászólás Aktív témák