Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Mi 11 - értékesített büntető
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
magicbox
senior tag
Volt időm játszani... Feltettem a madVR + MPC-HC kombót, szép és jó, de nekem external player-ként nyűgség volt használni nagyon. Lassan indult, lassan állt le, néha beleállt a freki váltásba, néha nem (természetesen kivettem MPC-HC frekiváltását). Indításkor néha bedöcögött a hang, néha nem. Volt, hogy be is fagyott az egész gép. Minden alapbeállításon volt, ahogy a leírásban van. Szóval tényleg szép a kép stb... de sima KODI-n keresztül nekem játszós. Már maga a távirányítás sem működött ugye Yatse-val, max Unified-el éppen hogy. Szóval ez a része borzalmasan kényelmetlen is volt, mert mindenhez kellett a billentyűzet. Biztos be lehet állítani jobban, szépen stb. de ezt a lehetőséget kihagytam.
Nem, nem tettem fel a DSPlayert csak azért, hogy használjam a madVR-t.
Kipróbáltam viszont a fórumban is ajánlott KODI 19 HDR forkolt verziót, igaz tiszta telepítés kellett, egy csomó kiegészítő nem kompatibilis a Python 3 miatt stb. De ez gyönyörűen, egyszerűen, villámgyorsan működik minden általam kipróbált HDR filmnél. Szkeptikus voltam, de eddig, a saját felhasználói szokásaimat nézve, nem találtam hibát. Szerintem (nekem) simán hozza a madVR képminőségét mindenfajta szívás nélkül. Fogalmam nincs, mit és hogyan oldottak meg, de egyben van. Röviden ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Mozilla Firefox
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nyaralás topik
- Windows 11
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Eladó Apple Mac Mini 2012 vége / 12 hó tótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest