Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Két butatelefon és egy 5G-s okos a HMD-től
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pakmara
őstag
Sziasztok!
Elgondolkoztam a buta tv-m felokosításán. Még nem döntöttem, hogy csak egy szimpla média boxot veszek vagy HTPC lesz. Utóbbi mellet szól többek között, hogy megszerettem a rendszerek összebütykölését, de a HTPC és média lejátszók világa még új nekem. Lenne pár nyitó kérdésem.
1.) Alapnak valami ilyet tervezek : AM4-es A320 lap, Athlon 200GE, 4-8 GB RAM. FHD a TV, jelenleg ilyen formátumú filmekre ill. yt-ra (aztán ha rákapunk meglátom milyen funkció lehet hasznos még nekünk) lenne használva (KODI-ra gondoltam felületként). Ha jövőben feljebb lépek mondjuk 4K TV-re akkor egy RX550-el egészíteném ki a setupot (vszínű lesz egy elérhető közeljövőben). Ez így ok, vagy téves az egész elképzelés?
2.) Távirányításra ki milyen kapcsolót használ?
3.) Noob lesz: CC funkcióhoz milyen HW-ra van szükség? Legyen minden eszköz közös belső hálózaton és annyi vagy kell más is?
Köszi, Pakmara
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest