- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pakmara
őstag
válasz
< CyberBob > #53465 üzenetére
Ha van buhera vénád tehetsz bele egy kis 40/50 Tdp-s lga 771es 4 magod xeont is. Fillérekből megvan.
-
Pakmara
őstag
Sziasztok!
Lassan összerakom a saját gépem, de vezérlése kapcsán nem jutok dűlőre. Vezeték nélküli touchpados billentyűzet, légegér között vacillálok, ill. YT-on láttam pár videót androidos telefonnal történő vezérlésről. Aki használ itt telót távirányítóként megosztaná a tapasztalatait, ill. tudnátok ajánlani pár bevált légegeret is?
(A gép bekapcsolás is meg kell oldanom, mivel régi vas, csak ps2 power on funkció elérhető a BIOS-ban, de még nem próbáltam, lehet úgy se működik. Ha nem megy akkor marad a kézi..)
Köszi, Pakmara
-
Pakmara
őstag
Sziasztok!
Elgondolkoztam a buta tv-m felokosításán. Még nem döntöttem, hogy csak egy szimpla média boxot veszek vagy HTPC lesz. Utóbbi mellet szól többek között, hogy megszerettem a rendszerek összebütykölését, de a HTPC és média lejátszók világa még új nekem. Lenne pár nyitó kérdésem.
1.) Alapnak valami ilyet tervezek : AM4-es A320 lap, Athlon 200GE, 4-8 GB RAM. FHD a TV, jelenleg ilyen formátumú filmekre ill. yt-ra (aztán ha rákapunk meglátom milyen funkció lehet hasznos még nekünk) lenne használva (KODI-ra gondoltam felületként). Ha jövőben feljebb lépek mondjuk 4K TV-re akkor egy RX550-el egészíteném ki a setupot (vszínű lesz egy elérhető közeljövőben). Ez így ok, vagy téves az egész elképzelés?
2.) Távirányításra ki milyen kapcsolót használ?
3.) Noob lesz: CC funkcióhoz milyen HW-ra van szükség? Legyen minden eszköz közös belső hálózaton és annyi vagy kell más is?
Köszi, Pakmara
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- SAMSUNG QE65Q800T 165CM 8K SMART PRÉMIUM % AKCIÓ!!
- SAMSUNG (UE75CU7172) 190CM 4K SMART PRÉMIUM MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (SP-LFF3CLAXXXE) DLP SMART PROJEKTOR ÚJ MODELL! AKCIÓ!
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Honor 70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest