- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- Android dual SIM okostelefonok
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baliga Tamás
senior tag
Én egy ideje tesztelgetem/figyelgetem az itthoni média lejátszóim közötti különbségeket képileg.., minden egy Onkyo 4k-s erősítőn keresztül LG UHD tv-n nézve..!
1. Versenyző és egyben az első helyezett - HTPC Rx560 4GB VGA-val (FHD/4k/HDR tartalmakkal - MpcHc és MadVR/KODI lejátszókkal)2.Versenyző 2.helyezéssel Popcorn A500 MediaPlayer VPX képjavító bekapcsolva FHD tartalmakkal - gyönyörű kép.., HTPC-t szerintem hamarabb cserélném le; mintsem ezt..!! ( a DAC-ja miatt a legfőbb sztereo egységem is egyben..!)
3.Versenyző és bármilyen meglepő de 3.helyezett: WD TV LiveStreaming
Player gyári max. beállításokkal FHD tartalmakkal - örökzöld kései/éjjeli legegyszerűbb kezelésű lejátszóm szép képpel!4.Versenyző - utolsó helyezés: Beelink GT1 Ultimate S912 box CE/KODI - FHD és 4K HDR tartalmakkal közel hibátlan lejátszás; viszont a "leg igénytelenebb" képminőség a javasolt beállítások mindegyikének ellenére..! (Ez lepett meg leginkább - kissé többet gondoltam belöle..! )
Szval ezeket tapasztaltam - egy elég hosszú idő alatt látottak alapján ugyanazon filmekkel, tv beállításokat sem babrálva - egyforma Inakustik Premium HDMI kábeleket használva..!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Motoros topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Xbox Series X|S
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- Milyen autót vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Óvodások homokozója
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman N4 Chieftec 400W
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Update 08.29. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest