- Milyen okostelefont vegyek?
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Android dual SIM okostelefonok
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Richie141
tag
Sziasztok!
Valaki esetleg tudna magyarázatot adni, miért van az, hogy akármilyen mélynyomóval ellátott hangrendszert ha itthon beüzemelek, akkor a basszus egyszerűen gyenge, kissé torz, és ha feljebb tekerem, akkor csak ilyen erőltetett kopogó hangja van, viszont, ha elviszem pl. a hegyünkre ott pedig tökéletesen működik.
Már a 4. Logitech Z906-os szett van nálam, mert ez miatt 3x cserélték, csak hát nem is vele van a gond. Van nekem 3 Labtec 485 Pulse típusú olcsóbb 2.1-es szettem, amiket korábban 5.1-ként kötöttem rá a PC-re, és nagyon szépen is szóltak, de most ezeknek is arányosan gyengébb a basszusa, de KIZÁRÓLAG CSAK ITTHON. És kizárólag csak a basszus, a szatellitek úgy ciripelnek ahogy kell.
Szinte minden elosztóba meg aljzatba bedugtam őket, még túlfeszültségvédett elosztót is vettem, de az eredmény ugyanaz. Természetesen itthon is, és a hegyen is ugyanazokkal a zenékkel teszteltem telefonról, ugyanazokkal a kábelekkel. Már totál elegem van, hogy nem tudok nyugodtan filmet nézni meg játszani, mert nem azt hallom amit kellene.
Nagyon megköszönném, ha valaki tudna segíteni, esetleg megmondani, hogy kihez forduljak ezzel a problémával.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- E-book olvasók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Assetto Corsa EVO
- Milyen okostelefont vegyek?
- Zyxel NAS326
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest