Hirdetés
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Poco F7
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
válasz
hétalvó #47812 üzenetére
(#47812) hétalvó: Igen ebben igazad van. Sokan vannak úgy hogy az 500k-s TV mellé úgy akarnak HTPC-t összetenni, hogy óh ez kijön 30k-ból, és utána csodálkoznak, hogy mellélöttek. Illetve az biztos sok embernek a HTPC a lejátszáson kíül NAS funckiót is ellát. (vagy még ezenfelül mást is)
Illetve igen, jogos amit írtál, mert én már egy jóideje ,,élek" itt hardverapro-n és ami nekem természetese, hogy egyes alkatrészeket olcsóbban és ahsználtan szerzem be, mint más meg drágábban vesz meg boltból.(#47813) Ispy: Igen, a házban igazad van, mert nem egy htpc ház amit írtam, inkább valami jól kinéző fekvő vagy álló ház lesz amire lassna én is majd benevezek (Silverstone vagy Frantal Node széria)
Egy jól berendezett nappaliból ne a csoda HTPC ,,kompjúter" logjon már kiIgen abban szerintem mindenki egyetért, mindenkinek mást jelent a HTPC.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bestbuy játékok
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- The Witcher - Előzetest kapott a TV sorozat negyedik szezonja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen NAS-t vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Fujifilm X
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD 750GB HDD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN ZM-T7 Chieftec 400W
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest