Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Macrodroid
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Rejoy hátterével vág bele a Yettel a használt telefonos üzletbe
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
- Apple iPhone 11 - népalma
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quetz
őstag
17-es Kodit raktam össze, j3455-ös apollo lake alapokon. Beállítottam, pulse8 cec átalakító segítségével, hogy ha kikapcsolom a tévét, akkor a htpc menjen le sleep-be. Amikor ismét bekapcsolom a tv-t, akkor a következő szórakoztató dolgok szoktak megtörténni:
- Igen lassan tér magához a gép
- Elcsúsznak a hangcsatornák, nem egyszer a centert a mélynyomóra keverte a windows
- Elromlik a kép: 1280x1024 lesz a felbontás vagy grafikai artifactok jelennek meg, de volt már interlacelt szellemképem is
Ubuntu linux alatt is próbáltam, ott a cec nem működik helyenként sleep után, illetve volt már, hogy a front hangfalakat a hátsó surroundokra keverte ki a rendszer.
A gyanúm, hogy a HDMI hotplug és autodetect lehet a problémáim oka, de nem találtam lehetőséget a kiiktatására.Ti ezt hogyan oldjátok meg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- Új akksi! Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 100%sRGB 1 év garancia + billentyűzet opciók!
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest