- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 
			  Mobilarena Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés! 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

cinemazealot addikt válasz  BullZeye

üzenetére BullZeye

üzenetéreUgyan személyes tapasztalatom nincs velük, de az általad felsorolt ASRock egybelapok biztosan nem fogyasztanak sokat. Mondom ezt úgy, hogy nálam egy i3-6100 proci + ASRock H-110M-ITX/ac alaplap + 2 db 4 GB DDR4 Kingston HyperX Fury + 120 GB Kingston HyperX Fury SSD alapjáraton fogyaszt 19 wattot úgy, hogy egyelőre egy nem kifejezetten erre a fogyasztásra optimalizált 450 W-os Cheiftec tápról működik. De benchmark-okkal és filmekkel megkergetve is legfeljebb ~50 wattos össz. fogyasztást sikerült vele elérnem. A ventilátor meg szinte folyamatosan alapjáraton pörög, és a proci is 26~52° között ingázik terheléstől függően. Ez előtt én is próbáltam infót szerezni az N3700 teljesítményéről, hogy az vajon elég erős-e helyi telepítésű LAMP fejlesztésre + netezésre, de elég kevés tapasztalattal lettem gazdagabb, mert ilyen célra szinte senki nem használja. Viszonyítási alapom egy 2 GB DDR2 RAM-mal ellátott CoreDuo (T2050) procis notebook volt, amit 2007 óta nyúzok és kicsit már kezdett gyengének bizonyulni, de csak annyit jósoltak meg nekem a nálam tapasztaltabb kollégák, hogy annál biztos gyorsabb lesz. Ennél viszont én egy picivel erősebb vasat szerettem volna összerakni, és most ez a fenti i3-as konfig (persze picit drágábban) hozza is az elvártakat. Kockáztatni tehát nem mertem, de feltételezem (CPU cache-méreteket, RAM sávszélességeket, TDP-ket és egy egyéb felhasználói benchmark-okat összehasonlítva), hogy ezek a passzív gépek kizárólag addig fognak megfelelően kiszolgálni, amíg pl. a TDP-jük engedi, utána viszont már nem lesznek elegek. Persze ha kizárólag HTPC felhasználásra szánod, valószínűleg nem lesz velük gond, arra sokan használják őket itt is. Általános célra viszont -- összehasonlítva pl. az N3700-at az i5-5300U-val -- a számok egyértelműen kisebb teljesítményre engednek következtetni, de ez talán érthető is egy majd' fele annyiba kerülő passzív hűtéses procit vizsgálva. Ja, sleep-mode: Ubuntu 16.04 LTS-sel használom ezt az i3-as konfigot, nincs vele gondom, eddig még mindig rendben felébredt.  Ha azonban a HDMI hiánya alapvető problémád, akkor nincs mese, muszáj váltani, csak azzal legyél tisztában, hogy mire akarod használni, és hogy elég lesz-e rá a vas teljesítménye. Ha azonban a HDMI hiánya alapvető problémád, akkor nincs mese, muszáj váltani, csak azzal legyél tisztában, hogy mire akarod használni, és hogy elég lesz-e rá a vas teljesítménye.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Synology NAS
- Battlefield 6
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- 8 kHz-es pollingot ígérő, analóg Yunzii klaviatúra a megfizethető árszinten
- További aktív témák...
- SAMSUNG (SP-LSP9TFAXXH) LÉZER TV ! ÓRÁS HIGH TECH MOZI !!AKCIÓ! 350CM !!!
- Apple Airpods Pro 2 megkímélt usb -c
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75QN900B 190CM 8K NEO-Q-LED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ
- Philips TAB5109/10 SoundBar 120W - Új, 2 év garancia, akciós ár!
- Dell Precision 5560 i7-11850H FHD+ 100%sRGB 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Xiaomi Redmi Note 14 pro+ 512GB,Újszerű,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Ha azonban a HDMI hiánya alapvető problémád, akkor nincs mese, muszáj váltani, csak azzal legyél tisztában, hogy mire akarod használni, és hogy elég lesz-e rá a vas teljesítménye.
 Ha azonban a HDMI hiánya alapvető problémád, akkor nincs mese, muszáj váltani, csak azzal legyél tisztában, hogy mire akarod használni, és hogy elég lesz-e rá a vas teljesítménye.