- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
enyan
tag
válasz
Patice #42926 üzenetére
Minden úgy van ahogy írtad. A tv látszólag kezel 23,24,50,59,60 hz-es frissítéseket, legalábbis a kínált lehetőségek között szerepelnek. Mindet nem próbáltam végig, de a 24,50,60hz-es beállításoknál biztosan van kép és a tv is a megfelelő frekvenciát írja ki. Win 7 home van a gépen és kifejezetten htpc-nek vettem, de használom webes streamelésre is: youtube, sport közvetítések. Kodit nem próbáltam de a fellelhető screenshotok alapján pont olyannak tűnik amilyet semmikép nem telepítenék. Az mpc-hc viszont nekem tetszik, használhatósága sokban nem különbözik a vlc-től és még jobban is működik, de nem tökéletes. Ahogy írtam az előző hozzászólásomban a szükséges beállítások után ismeretlen problémák jelentkeztek. Nem létezik valami filter vagy akármi, ami szinkronba hozza az eltérő frekvenciákat? Teljesen érthetetlen, mi a fenéért nem működik ez az egész automatikusan magától?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- sziku69: Szólánc.
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Autós kamerák
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gyúrósok ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest