- Nem lesz Xiaomi 16
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sixer66
senior tag
Nagy a bizonytalanságom, mert most hozzám került egy új SFF asztali gép (Dell Optiplex XE) és ebből szeretnék valami elfogadható HTPC/LOW játékos PC-t csinálni (COD2, COD4 a nosztalgia kedvéért, ha beleférne esetleg BF2), viszonylag olcsón.
Az is opció, hogy megválok tőle, de mivel nem mai konstrukció és nem is egy erőmű, sokat nem kapnék érte, hiába új, maximum 30-35K jó esetben, de lehet tévedek és kevesebbet.Túl erős vga-t nem tudok beletenni, egyrészt mivel külön táp a vga-nak nincs, másrészt nem fér el, plusz gyenge processzor mellé nem tudom van-e értelme.
Jelenleg egy Core2Duo 2x2,8Ghz processzor, 4GB DDR3 ram és egy 120GB-os SSD van benne.Úton van amúgy egy pi2-is, így akár NAS-nak is tudnám használni a PC-t, de mivel kicsi házas, túl sok winchesterrel sem tudom telepakolni.
Ha azt nézem, hogy veszek 20-25K-ért egy vga-t akkor durván 55-60K lenne a gép „értéke”, így felmerül a kérdés, hogy ez a jobb választás, vagy inkább 60K-ból építsek egy teljesen más irányú gépet.
Ebből mit lehetne kihozni beebox-on és N3150-es lapon alapuló HTPC-n kívül, ami mégis kicsi halk és aránylag keveset fogyaszt.
Amire nekem kell:
SD, 720p, 1080p, BD25/BD50 filmek zökkenőmentes lejátszása megfelelő képminőséggel.
KODI teljes körű használata (3D nem kell, erősítőm nem képes rá, plusz nem is érdekel)
„kölcsönzés”
Néhány éves játékok low/medium beállításon futtatás, de leginkább néha COD2,COD4, BF2
Böngészés
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- PS Plus előfizetések
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest