Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Plasticbomb

addikt

válasz sixer66 #42063 üzenetére

Megpróbálhatod, de nem tartom valószínűnek, hoyg egyáltalán elindul-e plusz VGAval. Egy barátnőmnek próbáltunk valamit alkotni a gépével, szintén dell, sff, (optiplex 620 vagy mi), megrendeltem a low profil alap VGA-t (HD5450 azt hiszem), és betettem: a gép be sem kapcsolt. A legnagyobb beletehető táp van benne, elvileg bele kellett volna férjen, de mégsem.

Neki viszont pont ez a méret az igénye, amivel meg nekem adja fel a leckét: ideje lecserélni az öreg gépét, de csak ebben a méretben... :W

(#42064) woodworm
    A magok szintjén is van, de valami bibi van, amiért az IGP mégsem kapja meg ugyanazt a sávszélt. Lehet a hiba forrása ott keresendő, hogy míg külön kártya formában több memória modulhoz fér hozzá, ezért több csatornából épül fel az össz sávszél, itt csak két modulhoz fér hozzá (Dual Channel, ugye), ami lehet ront az IGP saját memória kezelésén. De ez most tényleg csak hasraütés, valójában halvány lila sincs még a miértről, tegnap csináltam ezeket a méréseket pont, még nem volt időm rákérdezni az okára a megfelelő topicban.

Új hozzászólás Aktív témák