Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zserrbo
aktív tag
Az N3150-emen próbálgatom a Kodit és az Emby-t Ubuntu Serveren. A Kodit a VAAPi és EGL-es leírás alapján. Na most az 17-es alpha verziót rak fel, ami még nem kompatibilis az Emby for Kodi pluginnel.
Kipróbáltam egy Windows 8.1-es laptopon böngészőből:
bármit játszottam le transzkódolta, ha jól gondolom, mert tekerte a procit.
1,5GB vagy kisebb méretű avik-kal próbálva - kb 30% terhelés
HD - kb 70% terhelés
full HD - kb 90%+ terhelés, volt hogy szaggatottA már nem fejlesztett, de ingyenes Emby Media Browser-re:
1,5GB vagy kisebb méretű avik-kal próbálva - nem vettem észre, hogy terhelné egyáltalán a procimat, szerintem nem kódol semmit.
HD - ugyanaz
full HD - ugyanaz.Mobilra sajnos már nem ingyenes az alkalmazásuk, illetve aki újonnan telepíti fel annak nem. Nem tudom mikor változott. Úgymond egy demo verzió, mert 1 percig nézheted a filmet majd kiírja old fel 1605Ft-ért vagy fizess elő az Emby Premiumra.
Kár hogy a kodi-s kernel nem támogatja az Intel Quick Sync-et [link] pedig az Emby igen, de így szerintem csak a proci transzkódol, ami ha így van, akkor nem túl hatékony.
Van esetleg tapasztalata ezekről vkinek, ami hasznos lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman N4 FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest