- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Poco X6 Pro - ötös alá
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
Hi. Akinek N3150-es lapja van kipróbálná nekem egy teszt erejéig a Plex szerver-t feltetteni, Kliens gépre pedig a Plex Home Theatre-t amivel lejátszod a filmet.
Bajom annyi hogy bármilyen tartalmaz indítok szaggat a kép és nincs hang. Erre megoldás volt a passthrough bekapcsolása és akkor tökéletesen emy minden, de nálam sajnos nem.
Otthoni Amd 5350-es gépre Plex Server-t telepítve ha Theather-rel ljátszom le minden gond nélkül megy, max 5-15%-ot eszik a prociból.
Mi lehet a gond?Annyit tudok még beállítani hogy DVXA kódolást engedélyezve legyen Plex-ben vagy sem, illetve valaki elmondaná mi ispontosan az Intel Quicksync ?
=> mert amit néztem , olvastam az intel oldalán elvileg ennek segítségével működve a transzkódolás?Másik kérdésem mikor K-lite kodec paccot teszek fel mely opciókat érdemes kiválasztani?
64 bites változatot teszek fel, renderelés min menjen, ezen 3 lehetőség közül tudok váalsztani:
- LAV
- ffmpeg
- LAV + ffmpeg (én ezt választottam)Illetve allul lehet valami filtert választani :
- Haali
-Matrovska (én ezt választottam)Segítséget előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Nyaralás topik
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- E-roller topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kuponkunyeráló
- Ford topik
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Huawei P30 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest