Hirdetés
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
róland
veterán
Az N3150DC-ITX tudja a 4k@30fps-t 8 biten. (De ezt a szakértők majd pontosabban elmagyarázzák. Engem jelenleg egyáltalán nem érdekel ez az irányvonal, ha egy film jó, akkor nem a látványvilága miatt jó. Legalábbis számomra.)
OE információi szerint a GPU-s része 50-53° körül van, az adott Chieftec házban.
Amit nem úszok meg: cserélni kell a gyári 50 cm-es SATA kábeleket, mert a ház szellőzését elrontják. (Delock kínálatában találtam 10-15-20 cm-es kábeleket.)
Az alaplapon van header csatlakozó SPDIF kimenethez, a házon pedig van lehetőség utólagosan csatlakozót beépíteni. (Korábban linkeltek itt a topicban ilyen megoldást.)
Se wifi, se bluetooth nincs gyárilag.
A Logitech termékek nem éppen pénztárcabarát megoldások. Ezért választottam a Rapoo kínálatából. S mivel a bt-s logitech egér adott volt, ezért lett ilyen csatlakozású a billentyűzet is.
Ez pl. tetszik: Rapoo E2800P
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest