Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gurabli

    őstag

    válasz ptya #39530 üzenetére

    A bekapcsolás nem érdekes, mivel a torrent miatt micro szerverként is üzemel, ezért (majdnem) mindig bekapcsolva lesz. Az ssd azért jó, mert rettentő szépen működik a Kodi library update, meg úgy minden jelentősen gyorsabb. De megteszi bőven egy 30GB-os ssd is használtan, ha sikerül korrekt áron kifogni egyet, ami nincs még széthajtva, méretben bőven elég.

    Az MCE az a táv és az infra vevő. Pl EZ De van vagy 25 fajta.

    Az LC-Power házba egy 2,5"-es hely van, így azt csak beírtam, ha nem kell bele másik HDD. Ebben benne van a táp (egy paneltáp) és a külső tápegység is (adapter, mint egy notebooknál), szóval minden ami kell.

    A CoolerMaster az rendes ATX tápot fogad, de ide véletlenül sem szabad. Szóval kelleni fog egy picoPSU táp + egy külső adapter külön, cserébe ebbe belefér akár 4db 3.5" HDD is (1 ssd + 3 HDD).

    Vagy külön egy NAS, és akkor mehet pl. az LC-Power ház egy kis SSD-vel. De lehet pl. az LC-Power ház egy 1-2TB 2,5" HDD-vel, ha elég a hely. Az is lehet, hogy ez mellé be lehet pakolni valahogy a házikóba egy SSD-t, pl, felragasztani valahová. Nem emlékszem most hirtelen van-e erre hely.

    "Akinek pénze van, az ne zavarja dolgozással a mások munkáját " R.J.

Új hozzászólás Aktív témák