Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• LLKobe

veterán

(#38821) betyarr: Ezt tudtommal a legolcsóbb kínai cucc is tudja, és a bekapcsolást is, amennyiben a lap BIOS-a támogatja.

(#38822) MasterMark: Ja, egybecuccom van, de az én igényimet teljes mértékben kielégíti. Szépen tisztán szól, van mély, van magas, nekem tökéletes.
    Akkor valszeg azt fogom csinálni, hogy bekötöm a center hangszórót is, és a beszédhanggal se lesz gond. A két hátsó surround-ot meg kikapcsolom, ha lekeveri az erősítő hurrá, ha nem akkor nem, max azokat a hangokat bukom.

Tehát akkor ezért nem műxik a hangerőállítás a kodi-ban:R Nem baj, elég ha a házimozi távján állítom.

(#38823) _Smooth : Köszi:R Akkor már értem, ezért világított a házimozi kijelzőjén a dolby logo, mert a film amit néztem DTS hanggal volt, akkor azt karajul átviszi. Ahogy nézem a filmjeim 99%-a DTS, a többi meg sorozat (HDTV) azokon meg sima sztereo hang van sztem.

(#38825) Celtis: Nem csak kettő van, jelenleg 3 van bekötve (2 front + sub), de akkor bekötöm a centert is, és kész. A hátsó surroundokat továbbra sem igénylem, azok csak zavarnának.

Nekem kodiban nincs is lehetőség csatornák állítására, nekem így néz ki:

Új hozzászólás Aktív témák