Hirdetés
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nincs megállás akkuméretben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a One UI 8 frissítés közzététele
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Törik-e a Pixel Pro, mint a tavalyi Fold?
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LLKobe
veterán
(#38821) betyarr: Ezt tudtommal a legolcsóbb kínai cucc is tudja, és a bekapcsolást is, amennyiben a lap BIOS-a támogatja.
(#38822) MasterMark: Ja, egybecuccom van, de az én igényimet teljes mértékben kielégíti. Szépen tisztán szól, van mély, van magas, nekem tökéletes.
Akkor valszeg azt fogom csinálni, hogy bekötöm a center hangszórót is, és a beszédhanggal se lesz gond. A két hátsó surround-ot meg kikapcsolom, ha lekeveri az erősítő hurrá, ha nem akkor nem, max azokat a hangokat bukom.Tehát akkor ezért nem műxik a hangerőállítás a kodi-ban
Nem baj, elég ha a házimozi távján állítom.
(#38823) _Smooth : Köszi
Akkor már értem, ezért világított a házimozi kijelzőjén a dolby logo, mert a film amit néztem DTS hanggal volt, akkor azt karajul átviszi. Ahogy nézem a filmjeim 99%-a DTS, a többi meg sorozat (HDTV) azokon meg sima sztereo hang van sztem.
(#38825) Celtis: Nem csak kettő van, jelenleg 3 van bekötve (2 front + sub), de akkor bekötöm a centert is, és kész. A hátsó surroundokat továbbra sem igénylem, azok csak zavarnának.
Nekem kodiban nincs is lehetőség csatornák állítására, nekem így néz ki:
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3301
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest