- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Be is futott a Samsung új olcsó mobilja
- Két EV mellett okostelefon is várható a Dreame-től
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Enszuke és mr_ricsi!
Érdekes a vitátok, bár szerintem értelmetlen. A legfontosabb, hogy a tulajdonos felmérje az igényeit. Rövid és hosszabb távon is.
Ezekhez az igényekhez kell igazítani a gépet és nem a jelenlegi vagy jövőben elvárt trendekhez és technológiákhoz.Hozom az én példámat:
Én max p3-ban gondolkodom jelenleg. Mert a filmjeim 99% dvd és avi. Hd filmem talán 1 vagy 2 van, az is kuriózumnak.
Mivel tv-m a 1080p-hez nem lesz egészen biztosan 2-3 évig, és filmem sem, így nem is tervezek jelentős beruházást még 1-2 évig.
Csak szépen sorjában építkezek. Először tv. hd ready kell. Ezzel el leszek 1-2 évig. Majd ha lesz néhány hd filmem - kb 2 év múlva - akkor fejlesztem a gépet.
Ha már tényleg elérhető árú a full hd tv és van sok filmem is hozzá akkor nagyobb tv. De ez még minimum 3-4 év.Úgyhogy az igényeket kell tisztázni, ahhoz venni gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro 128GB Kék / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- EMESE! 16napot futott! MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest