- Valósággá vált a Tecno szupervékony telefonja
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Smooth
senior tag
Nem tudom, még csak abban a pillanatban rendeltem meg, amikor a hozzászólást írtam
ED oldalán a kommentek elég pozitívak (bár nem tudom, mihez viszonyítanak). Érzésre, egy androidos olcsó samsungnál csak jobb lehet. x86-os rendszer, szinte mindegyik win tab hasonló rendszerrel rendelkezik (csak a drágábbak 2GB ram), tehát max az anyaghasználat, összeszerelés minősége, kijelző lehet kérdéses - de ezeket meg dícsérték.
Meglátjuk, ennyi pénzért nekem nem tűnik vállalhatatlannak. Ha nagyon nem jön be, egy 20asért csak elviszi majd valaki és akkor iPad mini + RPI. (iPad-ről váltottunk erre a kis 7" droidos szutymákra - nagy csalódás volt)(#34479) MasterMark
wow alatt a World of Warcraftot kellene érteni? O.O Ez eléggé meglepett, de mindenképp jól hangzik
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 50NANO803PA 126 cm / 50 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Új Wupro Cinema G1 projektor FHD fullhd 320 lumen
- Huawei FreeBuds Pro 3 // Számla + Garancia //
- Iphone 14 Plus Lila 128GB AJÁNDÉK TÖLTŐ // Számla // Garacia //
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest