Hirdetés
- Yettel topik
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- One mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NarvalTM
csendes tag
Hello!
Sokáig nem tudtam, h mit is jelent ez az új mozaikszó, HTPC. Mostmár tudom, viszont amit még mindig nem tudok (nem kötekedés képpen mondom), h minek. Nem egyszerűbb venni egy komolyabb DVD lejátszót, és egy házimozi erősítőt, mint alkatrészenként összerakni ? Tekintettel arra, h egy ilyen rendszert direkt házimozizásra készítenek, nem nagyon kell bele venti se, hiszen "célprocesszorok" vannak, nem melegszenek annyira. Míg egy htpc-be kell legalább 2, a tápba meg a procira (ez utóbbit talán némi alulfeszezéssel ill. kan nagy hűtőborda felszerelésével el lehet kerülni.) Ezzel a halksági versenyt a komplett házimozi nyeri. Nagy felbontású videók...ilyet az ember nem a 19 v 22 colos monitoron fog nézni, hanem TV-n, méghozzá nagy TV-n. Szerintem az olyan 92-es átmérőjű TV a belépő szint ebben a kategóriában (persze olyan, ami HD ready-s, ami miatt inkább felfele mozdul a 200e, mint lefele...). Ha az ember igazán házimozit szeretne, akkor kell egy komolyabb TV (200e) komolyabb hangfalszett (100e) meg ugye DVD lejátszó, meg erősítő (régimódiak iegészíthetik videoval is
. Nem éri meg jobban 150e-ért megvenni még ezt a két komponenst, mint htpc-t építeni ? Mégegyszer: nem kötekedés, csak egyszerűen nem értem, h minek...
.
By!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Nem éri meg jobban 150e-ért megvenni még ezt a két komponenst, mint htpc-t építeni ? Mégegyszer: nem kötekedés, csak egyszerűen nem értem, h minek...
.