- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NarvalTM
csendes tag
Hi!
Köszi a linket, megnéztem. Nekem ebből kb az jött le, h kinek a pap, kinek a papné. A HTPC sokkal inkább személyre szabhatóbb, egy házimozi rendszert meg megvesz egybe az ember és kész, azon nem nagyon tud mit alakítani. Beleolvastam a korábbi hsz-ekbe. Sztem Ti nem is igazából htpc-t akartok csinálni, csak szerettek bütykölni
. (Ezen nem megsértődni.) Hogy lehetne ezt a vinyót belerakni, meg hogy lehet halkabbá és hűvösebbé tenni. És végül jó odaülni a TV elé és azzal a tudattal HD movie-t nézni, h "Igen ezt én raktam össze, tudom, h mi miért van benne, és h mit miért csináltam úgy, ahogy" Hsz-ek olvasása közben szinte nekem is kedvem támadt csinálni egyet......Áhh nem is
Jó nekem a "megvásárolható" házimozi, persze ha lenne pénzem megvásárolni. További kellemes HTPC-zést a megszállottaknak.
By! -
NarvalTM
csendes tag
Hello!
Sokáig nem tudtam, h mit is jelent ez az új mozaikszó, HTPC. Mostmár tudom, viszont amit még mindig nem tudok (nem kötekedés képpen mondom), h minek. Nem egyszerűbb venni egy komolyabb DVD lejátszót, és egy házimozi erősítőt, mint alkatrészenként összerakni ? Tekintettel arra, h egy ilyen rendszert direkt házimozizásra készítenek, nem nagyon kell bele venti se, hiszen "célprocesszorok" vannak, nem melegszenek annyira. Míg egy htpc-be kell legalább 2, a tápba meg a procira (ez utóbbit talán némi alulfeszezéssel ill. kan nagy hűtőborda felszerelésével el lehet kerülni.) Ezzel a halksági versenyt a komplett házimozi nyeri. Nagy felbontású videók...ilyet az ember nem a 19 v 22 colos monitoron fog nézni, hanem TV-n, méghozzá nagy TV-n. Szerintem az olyan 92-es átmérőjű TV a belépő szint ebben a kategóriában (persze olyan, ami HD ready-s, ami miatt inkább felfele mozdul a 200e, mint lefele...). Ha az ember igazán házimozit szeretne, akkor kell egy komolyabb TV (200e) komolyabb hangfalszett (100e) meg ugye DVD lejátszó, meg erősítő (régimódiak iegészíthetik videoval is. Nem éri meg jobban 150e-ért megvenni még ezt a két komponenst, mint htpc-t építeni ? Mégegyszer: nem kötekedés, csak egyszerűen nem értem, h minek...
.
By!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest