Hirdetés
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- iPhone topik
- Kezünkben a mélynyomóval szerelt Redmi K90 Pro Max
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
drdr
senior tag
Én ilyet akkor tapasztaltam, amikor a film volt hibás. Nevezetesen DVD-t 23Hz-re (23.976) tömörítették mkv-ba. Elindul 23hz-en, majd egyszer csak átvált 24p-re v. 25-re már nem is emlékszem. A mozgások akadoznak.... (Lefuttattam rajta egy reclock-ot, ekkor a frekvencia helyreállt, de a hang mászott el a képtől (időben). Ha a másik frekvenciát állítottam be a reclock-kal, akkor a hang jó volt, de akadozott a kép...)
Ha kizártad azt, hogy a videód hibás és még fenn áll a probléma, érdemes lenne egy advancedsettings.xml-t kreálni és azt betolni az xbmc alá. Lehet megoldaná a frekvencia váltást. Emlékeim szerint korábban 1-1 mintát én is beraktam ide a topic-ba....
Legújabb amd driver és xbmc 13.2 és Kodi 14 beta1-gyel nekem nem voltak freki váltás/ugrási problémáim régóta, kivéve a fent említett hibás tömörítésű videót
Esetleg tégy fel vhová az adott videóból egy darabot v. az egészet pl. google drive v. dropbox. letöltöm és kipróbálom szívesen ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Újabb 20 db Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest