Hirdetés
- Apple Watch
- Android szakmai topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Powerbeats Fit néven érkezik új Beats fülhallgató
- Már görgetés közben is fordít a Google Karikázva keresés
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
slashing
senior tag
Arra gondolsz hogy pl. watched helyett mittudomén egy csillaggal vagy felkiáltójellel megjelölni? Nem tudok róla hogy lenne ilyen de nem is hiszem hogy ez valami nagy ördöngösség lenne. Ha xbmc fórumon felveted lehet valaki összedob valamit, mert nem tűnik bonyolultnak csak kérdés hogy van-e olyan ember akinek szintén jól jönne és ért is hozzá.
Nekem speciel rohadtul nem fekszik az xbmc kódolása egyszerűen nem látom át pedig írtam már át nézetet meg scrappert(csak úgy szimplán nem túl bonyolultan) de egyszerűen a skinelés meg úgy önmagában ez a kódrendszer nekem egy rohadt nagy kavarcnak tűnik, millió egy "hivatkozás" megy innen oda onnan amoda majd vissza, képtelenség kiigazodni rajta, aeon nox-ba például képtelen vagyok új nézettípus felvinni így kénytelen voltam az egyiket feláldozni azért hogy használhassam a sajátomat (egy egyszerű 5x5 téglalap nézet 16:9 arányban, megőrültem a kockáktól)
A csoportosítást most is meg lehet oldani vagy custom műfajjal vagy egyéni movie settel ne adj isten kedvencekkel vagy playlisttel, bár nyílván az egy gombnyomással bindelés jóval kényelmesebb dolog
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Ford topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kompakt vízhűtés
- Okos Otthon / Smart Home
- Tőzsde és gazdaság
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 50NANO803PA 126 cm / 50 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Új Wupro Cinema G1 projektor FHD fullhd 320 lumen
- Huawei FreeBuds Pro 3 // Számla + Garancia //
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3399, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest