- Nem lesz Xiaomi 16
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- iPhone topik
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
válasz
canniball #26947 üzenetére
Neked nem fontos a lehető legjobb hang.másnak igen. nekem nem akkora para i3225 esetén,h 4 percenként kihagy képkockát, neked igen.
de mivel van közös nevező az i3-4330 + giga lap esetén, ezért én ezt tartom a legjobb megoldásnak, a többi kompromisszum.
ismerősi körben,akik hallották az osx-et winfossal szemben, jöttek, hogy de kár,h AMDt vettek, gondoltam figyelmeztetek másokat is. innentől nem csak az én vesszőparipám. Ráadásnak azt mondják, hogy a képe is jobb az oprendszernek. nekem is olybá tűnik, hogy jobb,de nem volt még kedvem osx+xbmc-re megoldani a HD hangok támogatását, ezért mozin egyelőre server a befutó. 13beta3 egyébként akármennyire lehetetlen, de olyan,mintha olyasmi képet adna,mint az OSX teszi. Nem lehet, hogy 24bit fixponttal kezeli a szineket?
az új haswell egyébként ráadásnak 3/3 esetben jobb hangot is adott,mint a régiek, ezért én is fogok upgradelni 3225ről 4330ra. nem a drop miatt.
de,még ha most nem is lenne fontos a támogatás, sztem alap,hogy minden létező oprendszer menjen már fel a gépre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Nem lesz Xiaomi 16
- Parfüm topik
- ASUS routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3265, 100% Akkumulátor
- Ritkaság! Új! Microsoft Surface Laptop 5 Alcantara 13.5" i5-1245U 16GB 1000GB 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest