- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple Watch
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Miért gyűlnek hirtelen az iPhone 20 pletykái?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Smooth
senior tag
"Pl. attól, hogy traktorral viszed a gyereket oviba még nem lesz városi kisautó.
"Ez így azért nem egy helytálló példa... akkor inkább egy Gallardoval.
De ha maradunk is a példádnál, akkor; amint utcai gumikat dobsz a traktor alá, meg gyerekülést bele, mindjárt sokkal inkább lesz városi/közúti jármű, mint földmunkás. Egy takaros kis ház (ami az erősítő mellett tökéletesen passzol a többi házimozi komponens közé), egy célszoftver rá és máris inkább HTPC, mint gamer gép (vagy akár irodai, asztali).Amúgy meg, ha megnézed külföldi fórumokon (vagy akár OEM - gyárilag ennek tervezett, összerakott és HTPC-nek dedikálva árult) gépeket, akkor ott is sűrűn bele lehet szaladni gond nélkül i5-be, akár i7-be, meg igen komoly VGA-k.
HTPC nem attól lesz az adott gép, hogy 40k-ból kijön-e és 40mm-nél nem magasabb-e a ház, hanem, hogy mire használod, hogyan/milyen célszoftverekkel vértezed fel.
Ha én most fognám a desktop PC-met, elfektetném és betolnám a TV alatti kis asztalkába, majd feldobnék rá egy XBMC-t és rákötném az egészet egy HDMI-vel a TV-re, akkor az részemről már HTPC lenne.
Hogyha emellett közben kedvem támad rajta játszani is, akkor hát miért ne.Egyébként én inkább SteamBox-nak cimkézném Vikthor gépét (csak nem SteamOS fut rajta).
21TB még engem is hanyatt vágott

Pedig tudom, mennyi helyet foglal egy jó BD ISO - pláne sorozatok.Jelenleg 2TB-t sikerült megtömni és néha kis törölgetéssel frissen tartva mindig elfér még rajta 1-2 újabb szerzemény, de alapvetően jól jönne már nekem is egy újabb 2TB

(pedig ott hever 1-2 80GB-s, 2×160GB WD RE, meg egy 640GB WD - de már nem is veszem a fáradtságot, hogy küzdjek ezek felhasználásával - sokat enne már így a rendszer, sokkal több hő és zaj, és alig több tárhely)
Amúgy már nem is tűnik olyan távolinak/elérhetetlennek a nagyobb kapacitás SSD téren.
Samu 1TB SSD
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Bittorrent topik
- Battlefield Redsec - Ma délután indul az EA ingyenes battle royale játéka
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- OLED TV topic
- Tőzsde és gazdaság
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- LG OLED65B49LA AI 4K HDR 120HZ Smart Gaming 65" OLED TV!
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- LG OLED65C31LA 65" OLED 4K UHD evo TV! G-Sync / 100Hz
- SAMSUNG (QE65QN800b) 165CM 8K NEO Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (SP-LSP9TFAXXH) LÉZER TV ! ÓRÁS HIGH TECH MOZI !!AKCIÓ! 350CM !!!
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

"