- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- iPhone topik
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LuzZzer
tag
Értem én, szerintem felesleges a mirror, pláne ha NASként is használod. Linkeltem a külsővinyót, ami szerintem egy remek backup lehetőség. Nem csak képeket lehet lementeni hanem csinálsz syncronizációs mappát, backupolhatod rá az oprendszert amivel egy régebbi állapotba tudod visszarakni, system restorepontok meg olyanok amilyenek és neked meg lesznek tükörben raid esetén. Illetve én feleslegesnek tartom a lényegtelen netről letöltött videók duplatárolását. Úgy is a te döntésed, én csakfelvetettem a biztonság másik lehetőségét a mirror helyett(ami szerintem helypazarlás otthoni környezetben). Abban az esetben ha vmilyen servicet futtatsz ami nem állhat meg amíg nem hozod rendbe a backupot akkor szerintem van értelme a mirrornak, de ebben az esetben egy rendundás tápnak is lenne értelme.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- SAMSUNG (SP-LSP9TFAXXH) LÉZER TV ! ÓRÁS HIGH TECH MOZI !!AKCIÓ! 350CM !!!
- SAMSUNG (SP-LSP7TFAXXH) 120" DLP LÉZER TV ! MAX 300CM !!!! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75QN95A) 190CM 4K NEO QLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75QN900B 190CM 8K NEO-Q-LED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest