- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zso79
őstag
válasz
LuzZzer #25669 üzenetére
Nem csak biztonsági mentésről van szó, ugyanis használatban vannak és nem csak fénykép, hanem dokumentumok, videók, stb. Ha veszek egy NAS-t, kell mellé lejátszó, külső drive ugyanúgy nem biztonságos. Nekem erre tökéletesen bevált az ION330, ami megy éjjel-nappal, keveset fogyaszt, bárhonnan elérem, kvázi NAS-ként és HTPC-ként is tökéletesen funkcionál XBMC-vel, teljes értékű Win7 van rajta, mivel van néhány céges progi, ami csak windows-on megy. Arról nem is beszélve, hogy 2010-ben messze így volt a legköltséghatékonyabb. Hasonló elgondolásból kellene egy gép ismerősnek, de nem találok a mai kínálatból alternatívát. Lejátszás szempontjából a Brazos E-350 megfelelőnek tűnik, de nem találok onboard raid-es lapot. Mit gondoltok egy pcie raid vezérlőről?
-
drdr
senior tag
válasz
LuzZzer #25633 üzenetére
Megvan a mérés.
A Furmark magában 120W-t eszik FHD felbontás, 8xMSAA; amikor bevillan a vinyó/sdd akkor ugrik 125W-ra max a pillanatnyi fogyasztás.
Prime95 kicsit érdekesebb, 210W-ig láttam menni, utána kikapcsolt, pontosabban nem volt kép és reset-elni sem lehetett. Kikapcsoltam a turbo boost-ot, akkor 150W-ig ment és csökkent a telj. olyan 130W-ig, gondolom, ahogy melegedett vette vissza az órajelet. Valsz. nem a táp a kevés, mert amikor visszakapcsoltam a gépet még 75 fokos volt a proci.... Több progit, loggert nem raktam fel.. Hűtés Scythe Big Shuriken 2 rev.b, mondjuk kicsit poros, ráférne egy takarítás.....Utána egy i5-4670-et is megnéztem, ez nem "K"-s, a prime95-tel stabil 118W-ot mutatott a rendszer...
-
dabadab
titán
válasz
LuzZzer #25626 üzenetére
"Azaz még a legkisebb terhelés mellett is legalább 80% a hatásfoka"
Nem, csak 20%-tol kezdve, az meg 240 watt.
Egyebkent ez tenyleg eleg altalanos tapasztalat, hogy alacsony fogyasztasu rendszereknel mondjuk picoPSU-hoz* merten a szimpla tapok majd' ketszeres ertekeket produkalnak a hagyomanyos tapok, akkor is, ha jo minositesuk van.
*: vagyis igazabol a kulso AC/DC kockahoz kepest, mert ott van igazan veszteseg, nem a DC/DC-nel.
-
dabadab
titán
válasz
LuzZzer #25618 üzenetére
"Tulajdonképpen bármilyen 65Wost alul lehet feszelni, de akkor is 100W loadon."
Ez hogy jott ki?...
szerk: ja, mar latom. Vacak volt a hasznalt tapegyseg, nagyon rossz hatasfokkal mukodott alacsony terhelesen es a tesztelok azt mertek, hogy mennyit vesz fel a konnektorbol, nem azt, hogy mennyit ad le. Nem is ertem, hogy jutott az eszukbe, hogy egy 1200 wattos tappal merjek egy 65 W TDP-s cucc fogyasztasat. Ezeket a szamokat kb. kettovel oszthatod, hogy megkapd a valos fogyasztast.
-
szabi__memo
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest