Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sb

veterán

válasz zsigus #20374 üzenetére

Csak azt írtam mit csináljon, hogy hogyan azt nem, szóval jó hogy leírtad. :)
    A kitöltetlen infókra rátérve: Nekem eddig a típus=animation-ra szűrve eddig nem volt gondom, az ki volt töltve rendesen. Ratingre nem szűrtem, ott valószínű, hogy lehetnek hiányzó adatok mivel ott később állapítják meg ezeket. (Bár a DVD, Bluray kiadáskor már megvannak :) )

Azt várom még, hogy valami saját flageket lehessen a filmekhez hozzárendelni és aszerint szűrni. Így lehetne a leginkább hülyebiztos szűrést csinálni, ami nem külső infóktól és feltöltöttségtől függ, de ilyet eddig nem láttam. A Frodo-ba ígértek valami advanced szűrést esetleg erről írhatna vki, hogy bekerült-e ilyesmi.

És ha már Frodo, még egy kérdés: A szűrt 3-féle playlistem 3 külön menüpont alatt van 3 widgettel. Itt Edenben (Aeon Nox) volt olyan widget ami a szűrt lista elemei szerint jelenítette meg a filmeket, de Frodo-ban Aeon Nox-ban ilyet még nem láttam. Ez kéne még, mert elég szarul néz ki, hogy a Filmek menüpontra állva a Widget ugyanazokat a friss filmeket mutatja, mint a Mesék menüpontra állva.

ps:
    Amire én szűrök még egyébként az a watched flag. 0 alapból és amikor bejelöli megnézettként a filmet akkor növekszika számláló értéke: 1, 2, stb... Így amit megnéztem automatikusan átkerül az archív menüpont alá.

Új hozzászólás Aktív témák