Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsigus
őstag
Hát én nem sokat használom zenélésre a HTPC-t, mert a hangcucc a PC-n van, de a kedvenc albumokat felvettem a HTPC-n is nemrég.
Nekem a mappaszerkezet az úgy van, hogy külön mappa az előadónak, és ezen belül külön mappa az albumoknak.
Pl.: Zene -> Faithless -> Forever Faithless The Greatest Hits -> 01 Insomnia.flac stb...
Eddig így nekem felvette a médiatárba gond nélkül a zenéket, és meg is találta az albumok infóit.
Én az albumok neveit ki szoktam "tisztítani", és csak az album címét hagyom meg, de korábban a filmeknél is így tettem, aztán kiderült, hogy felesleges (a legtöbbször), ezért ott már nem foglalkozom vele, csak ha átmásolom a HTPC-re.
Ha több CD-s az album, akkor legyen benne a mappa nevében vagy az, hogy CD1/CD2 stb., vagy az, hogy (Disc 1), (Disc 2), ahogy a WMP is csinálja. Nekem eddig (korábban, amikor még PC-n szórakoztam vele) ezzel sem volt gondom (én a Disc 1/2 stb. módszert használtam).
Hogy veszed fel a zenéket a médiatárba? Mert itt máshogy működik a dolog mint a filmeknél/sorozatoknál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- Újszerű Playstation 4 Pro GoldHEN - 20db CSERÉLHETŐ PS4 játékkal (God of War, Cyberpunk, + sok más)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500T 16GB DDR4 512GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T4 Plus Chieftec 600W
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest