Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Még el se terjedt, de már másolnak
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- IFA 2025: Tank, pók és egyéb furcsaságok az Oscal standján
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsigus
őstag
Hát én nem sokat használom zenélésre a HTPC-t, mert a hangcucc a PC-n van, de a kedvenc albumokat felvettem a HTPC-n is nemrég.
Nekem a mappaszerkezet az úgy van, hogy külön mappa az előadónak, és ezen belül külön mappa az albumoknak.
Pl.: Zene -> Faithless -> Forever Faithless The Greatest Hits -> 01 Insomnia.flac stb...
Eddig így nekem felvette a médiatárba gond nélkül a zenéket, és meg is találta az albumok infóit.
Én az albumok neveit ki szoktam "tisztítani", és csak az album címét hagyom meg, de korábban a filmeknél is így tettem, aztán kiderült, hogy felesleges (a legtöbbször), ezért ott már nem foglalkozom vele, csak ha átmásolom a HTPC-re.
Ha több CD-s az album, akkor legyen benne a mappa nevében vagy az, hogy CD1/CD2 stb., vagy az, hogy (Disc 1), (Disc 2), ahogy a WMP is csinálja. Nekem eddig (korábban, amikor még PC-n szórakoztam vele) ezzel sem volt gondom (én a Disc 1/2 stb. módszert használtam).
Hogy veszed fel a zenéket a médiatárba? Mert itt máshogy működik a dolog mint a filmeknél/sorozatoknál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 50NANO803PA 126 cm / 50 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Új Wupro Cinema G1 projektor FHD fullhd 320 lumen
- Huawei FreeBuds Pro 3 // Számla + Garancia //
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest