Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zsigus

őstag

válasz cekkk #18905 üzenetére

Hát én nem sokat használom zenélésre a HTPC-t, mert a hangcucc a PC-n van, de a kedvenc albumokat felvettem a HTPC-n is nemrég.

Nekem a mappaszerkezet az úgy van, hogy külön mappa az előadónak, és ezen belül külön mappa az albumoknak.

Pl.: Zene -> Faithless -> Forever Faithless The Greatest Hits -> 01 Insomnia.flac stb...

Eddig így nekem felvette a médiatárba gond nélkül a zenéket, és meg is találta az albumok infóit.

Én az albumok neveit ki szoktam "tisztítani", és csak az album címét hagyom meg, de korábban a filmeknél is így tettem, aztán kiderült, hogy felesleges (a legtöbbször), ezért ott már nem foglalkozom vele, csak ha átmásolom a HTPC-re.

Ha több CD-s az album, akkor legyen benne a mappa nevében vagy az, hogy CD1/CD2 stb., vagy az, hogy (Disc 1), (Disc 2), ahogy a WMP is csinálja. Nekem eddig (korábban, amikor még PC-n szórakoztam vele) ezzel sem volt gondom (én a Disc 1/2 stb. módszert használtam).

Hogy veszed fel a zenéket a médiatárba? Mert itt máshogy működik a dolog mint a filmeknél/sorozatoknál.

Új hozzászólás Aktív témák