-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
dabadab #16827 üzenetére
Épp az írásodból indultam ki, most az egyszerűség kedvéért csak a konnektorból felvett teljesítményt néztem. Jelenleg egy Atom+Ion páros van a házban, ez konnektorból 30W kb. max és eléggé melegszik.
A te A6-od és az A4 elvileg egy TDP osztály, igaz, hogy egy maggal kevesebb, de némileg nagyobb órajelen. Ezért gondoltam, hogy ha a tiéd 60W konnektorból akkor ez ott mérve 50 alá már nem megy be, a kettő között lesz.Házakban pedig a 202 és 105 között elég nagy a különbség, tudom, mert mindkettő van. A 202 kb. fele területre és 6cm a magassága, a 105-ös 9cm. Szóval igazából egy Shurikenhez hasonló alacsony hűtő is esélytelen bele. Csak vmi extra alacsony slim ventivel épphogy beférne. Területre sem lehet nagy a hűtő. És hogy levegőhöz is jusson, ne a háztető alatt 1mm-el forogjon a venti a felső szellőző alatt kéne, hogy legyen a proci foglalat pont.
Szóval elég necces ez így... Csatoltam képet fent a régi ph-s cikkből a ház+hűtőről kb. hogy néz ki belülről hely ügyileg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Óvodások homokozója
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Melyik tápegységet vegyem?
- BMW topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- Újszerű Google Pixel 9 128GB WinterGreen
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3192
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest