- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Oppo: kompakt lesz, vékony nem
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszönöm, hogy figyelmet fordítottál rám, nekem a közbeszúrt kábel kérdésem csak mellékes volt, mivel a fő problémámra (ami lehet hogy az itteni guruknak laikus és figyelemre sem méltó volt) senki nem válaszolt.
Nem teljes mértékig értek egyet azzal, hogy akár 10-15 méter hosszban is igaz az, hogy tök mindegy a kábel minősége. Szkeptikus vagyok abban, hogy 2 különböző minőségű 1 méteres digitális (HDMI) kábel között valóban látható különbség van mondjuk egy 42-es LCD-n, viszont abban szinte biztos vagyok, hogy nagyobb hosszban rohadt nehéz megoldani a normális átvitelt, ehhez kell a megfelelő minőségű anyag, szigetelés, árnyékolás stb. Olvastam ezzel kapcsolatban nem egy véleményt, tesztet és nem hiszem, hogy ezek szerzői mind a drágakábel-gyártók lefizetett ügynökei lennének. Én nem teszteltem még különböző minőségű kábeleket, pont emiatt nem vetem el annak a lehetőségét, hogy talán nem csak az 1-eseken és 0-kon múlik a dolog. Annyit tudok, hogy hibajavitás a HDMI kábelen nincs, nem úgy mint az USB-n, tehát a valós idejű digitális átvitelnél tényleg fontos lehet az anyag minősége. Ez is elektromosság, ami valamilyen szinten függ az átvitel közegétől.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Okos Otthon / Smart Home
- Horgász topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen alaplapot vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Synology NAS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- IBASSO DC ELITE DAC/AMP Muzix vásárlás 22 hónap garanciával eladó
- Eladó ASUS ROG DELTA II White //24 HÓNAP GARANCIA//
- KZ AN01 Bluetooth fülhorog + KZ AM16 HiFi fülhallgató eladó!
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Macbook Air M1 2020 // 13" // 16/512GB // Számla+Garancia /
- Synology HAT3300-4T 4TB NAS HDD 2 db, új
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest