- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Fotók, videók mobillal
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Garmin topik
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
slashing
senior tag
nah sikerült kipróbálni egy full hb 3d let tv-n a az i3 2100T-t, monitor beállításoknál 24 hz-re állítottam, megmondom őszintén lehet a 3d miatt de semmi zavaró akadást nem észleltem, attól persze még nem kizárt hogy volt csak lekötött a 3d élmény amit először néztem(rezidens evil, step up)
Amit viszont nem értettem és nem volt kedvem vele bajlódni hogy az xbmc képfrissítés bepipálásával szaggatott a 24p 3d film, sima lejátszóval néztem végül ahol viszont meg nem. Ezt nem értettem időm nem volt belefolyni hogy miért nem ment simán...
Az biztossá vált hogy sürgősen le kell cserélnem a monitoros filmnézést egy 3d tv-re mert baromi jó volt nem csak a 3d miatt hanem a nagy képernyő miatt is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Milyen videókártyát?
- EAFC 25
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Battlefield 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Linux kezdőknek
- Nintendo Switch
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- Óra topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest