- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Akciófigyelő: Árkedvezménnyel indít a Watch GT 6
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Meglepetés az iPhone Air hajlítópróbáján
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
slashing
senior tag
Kár hogy nincs fogyasztásmérőm mert most le tudnám mérni nektek hogy nálam mennyit eszik a 2100T, igaz nálam jelenleg asztali gépként is funkcionál szóval tuti jobb választás nekem mint egy brazos, ha valaki nem játszik a géppel csak net meg programok legyen az photoshop de akár még after effects(nem profi szinten) is simán elég de futott már rajta maya 3d is persze nem nem kell vele über brutal rendeléseket csinálni de ha csak ilyen kisebb fajta hobbi próbálkozások vannak akkor egyáltalán nem okoz semmi problémát az i3 2100T. Én mondjuk eleve úgy is építettem ezt a gépet hogy ez a proci lehet átmegy majd egy különálló htpc-be az alaplapba (z68 itx) meg akár mehet egy K-s proci is mikor már inkább eladogatják az emberek őket és akkor az én igényeimnek akár 5-10 évig is elég lesz a rendszer.
amúgy mikor ezt építettem én is nagyon figyeltem a wattokra de azóta már nem annyira érdekel simán bele mernék rakni egy 65w tpd-s procit is egy htpc-be az hogy éves szinten 2-3 hamburgerrel többet ehetek meg egy brazos-al nem igazán hat meg. Persze jó az ha egy rendszer 25w eszik de mondjuk ha kiszámolnánk mennyi +10-15 watt forintban az elég elenyésző lenne, talán éves szinten 1-2-3 ezer forint. Inkább az a fontos hogy melyik platform mit visz mindenféle gond nélkül és ez jelenleg azt hiszem az Amd függetlenül attól hogy én intel párti vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Multifunkciós segédkijelzőt villantott a Lian Li
- Forrmell.enn
- Spórolós topik
- Hobby elektronika
- Robotporszívók
- Notebook hibák
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE65QN90BAT) 165CM NEO Q-LED SMART! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65QN85DBTXXN) 165CM 4K NEO-QLED PRÉMIUM ! UJ MODELL! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE65QN800CTXXN) 165CM 8K NEO -QLED 100HZ AKCIÓ!!
- SAMSUNG (QE65Q950TST) 165CM 8K Q-LED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65QN800DTXXH) 165CM 8K NEO Q-LED UJ MODELL! AKCIÓ!
- FRISSÍTETT LISTA - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Lenovo Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G17 G713IM 17 notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (CSAK RENDELÉSRE)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3512
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest