- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Salvador20
őstag
válasz
dabadab #10144 üzenetére
ja tehát neked emiatt kell a nas, mert nagy a ház. Nos nekem csak egy tv van, ami mozizásra jó, ebből fakadóan én beleraktam a vinyót a htpc-be.
szerk.: Nézd, nekem soha nem volt célom a full passzivitás. amikor kiválasztottam ezt az alaplapot, akkor a funkciók voltak elsődlegesek. Igen, a ventit beszívtam, ez van, de a be quietnek már sokkal csöndesebb az üzeme. Azért nem vettem front panel táposat, mert akartam egy blu--ray lejátszót is bele. Ezt nem akartam slimben, stb (másrészt, ha lemezt rakok bele, akkor már olyan ormótlan hangja van, hogy nem is részletezem)
Eredetileg a rendszerbe 2 db 500gb-os caviar black-et akartam rakni raidben, de kiderült, hogy a lap nem támogatja ezt, ezért cseréltem ssd-re, árban ugyanott vannak.Ebből asszem nagyjából kiderült, hogy a gyorsaság volt nálam a szempont, az, hogy ez az asus még passzív is, annak örülök, nem véletlenül nem a passzivitással kezdtem korábbi mondandóm.
Nem is tudom,hogy keveredtünk idáig, hogy úgy érezted, hogy passzív rendszert akartam, vissza kell olvasnom
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3396, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest