Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bodnar123

őstag

válasz rtrace #4435 üzenetére

De hát épp ezt csinálod. Elhúzod és x százalékkal lehúzza. Nézd már meg könyörgöm a beállításokat. Vannak ezek az alap sliderek. Van a nehézségi fok ami valszeg valami preset. És emellett az ai játékát is tudod testre szabni. Szerintem, ez csak vélemény, ez maga az az ai (world class, semi pro...) testreszabása. Mennyit cselezzen, milyen agresszív legyen, (gondolom hány méterről lépjen oda), milyen befutások legyenek... Talán a man mark. Ezt ha jól tudom nem lehet cheatel befolyásolni csak a presetet, és az alap tulajdonságokat (amik a videóban vannak). De továbbra is kérdezem. Ha ez fix és állandó, akkor nem a szerver oldalon kéne lennie? Nem kéne kiszúrni a játéknak, hogy hahó itt nem a szokásos beállítás van, átírták a gameplayet? Könyörgöm ne az legyen az érved, hogy mivel nem biztos ezért nem igaz. Ez nem a bíróság. Ez egy vélemény, sok ezer órás tapasztalat, ami tényeket is tartalmaz (a cheatek ilyen formában léteznek, és nem tudnak vele mit kezdeni). A többi logikai következtetés és kérdés. Sokat utánanéztem ennek. De mondom. Nem célom elrontani a télapódat. :R Nincs semmi látni való, majd ha ea kiad egy közleményt, hogy a profitért és vagy a kiegyensúlyozatlan körülmények miatt kicsit billentgették a pályát akkor majd elhisszük. De lehet akkor se. ;) (bocs az ad absurdumért)
    Amúgy rólad mit kell tudni. Mennyit nyúzod ezt a csodát? Sosem írsz ide, csak a ebben a témában legutóbb.

Új hozzászólás Aktív témák