- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodnar123
őstag
válasz
toxicjew #5305 üzenetére
Én is azt érzem, hogy idén nagyon ínséges időszak lesz. Ezért nincs is kedvem az egészhez. Annyira esélytelennek látom. Pont ebben a két hétben essen valami, miközben majdnem négy hónap alatt a TSNeymar (ami nagy mák) és PromoTomorin kívül nem jött egyetlen lap sem 100k felett. Mindent megcsináltam kb. Elég esélytelen hogy ebben a két hétben jöjjön, de a remény hal meg utoljára. Bár valszeg mindegy. Hétvégén egy gold védelemmel felálló low budget csapat vert meg a legjobban. Evo Depay simán lefutotta 3x BaseMaldinit és ZöldStonest középen. Ha a játék úgy akarja bárki elfut a labda elől.
-
-
törölt tag
válasz
toxicjew #3816 üzenetére
Jobban örültem volna, ha javítanak olyan dolgokon, amik nem működnek, nem pedig csak rontanak azokon, amik igen.
Passz pontosság, támadó AI, védők pozicionálása cutback-eknél, cross body shot, stb. Engem ezek sokkal jobban zavartak, mint az OP playstyle-ok meg a controlled sprint.
-
EA's hit
őstag
válasz
toxicjew #3531 üzenetére
"Each player gives +2 chem to their nation, league, and club."
Na, annak aztán sok értelme van. Az ikonon új chem rendszere miatt már most olyan csapatom van, ahova bárkit, de szó szerint bárkit be tudok rakni max. chemmel, általában edző nélkül is. Idén 33 chem alatti csapatot építeni szinte képtelenség.
-
-
miro.
senior tag
válasz
toxicjew #3018 üzenetére
Kicsit en mashogy nezem ezt.
Amugy meg tenyleg sokkal kevesebbet jatszom,mint ti.Viszont az egy nagyon helytelen allitas,hogy ez az egyetlen focis jatek,ugy hogy ugyis jatszani fogunk vele.
Az orak szama tizedere csokkenne,ha kiszednek az ut-t es karrier modba kene kezdeni a jatekot.
Szerintem nem ezert jatszik vele az,aki mindennap bekapcsolja.
En imadtam a spidermant,imadom az assissins creedet,de nem tudnek mindennap jatszani veluk,meg ha allandoan uj palya jonne sem.
Egesz egyszeruen a szerencsejatek miatt. Olyan hormonokat termel a szervezet,amite tokeletesen ralehet fuggeni.
Senkit nem erdekel valojaban,hogy milyen szep meccset jatszott,vagy milyen jol jatszott,hanem az,hogy a 10-bol erje mar el a 10-et es nyithassa a 83+ packot.Amugy meg en is neha eszreveszem magam,hogy ha jatszom,es parom hazajon,leteszem,de jar a kezem,eszek egyet stb,valamit csinalnom kell,mert elvonasi tunetem lesz egy par percig. Aztan ujra lenyugszok es minden megy tovabb.
Esku probaljatok ki,hogy leteszitek akar csak 1-2 napra a jatekot,de nem ugy,hogy elkell mennem otthonrol es akkor nem jatszom,hanem otthon vagyok,de nem kapcsolom be.
Nincs sbc a telon,nincs jatek. Csak ket napig.
Ugyanolyan tunetek fognak kijonni,mint pl egy lancdohanyosnal ha leteszi a cigit.
Ingerultebbek lesztek,az agyatok porogni fog,ragjatok a szatokat,lesz fel-ala setalas,minden.
Tokeletesen rajatszanak arra az agyilag tulhevult allapotra,amit a szerencsejatekkal koronaznak meg.
Megvan a felhuzas,aztan a goz kiengedese. Igazabol,hogy pozitiv vagy negativ,teljesen mindegy. A lenyeg az amit kozben tapasztalsz,az teszi fuggove az agyad.
Semmi koze a focihoz. -
Kristof_94
Topikgazda
válasz
toxicjew #2721 üzenetére
De nem is azzal van a baj, ha mondjuk nem megy a játék. Nem a vereség a gond, hanem a mikéntje...
Mondjuk tavaly gyakorlatilag minden megkezdett wl-t legalább 11 winnel fejeztem be. És még maradt is sokszor 3-4 meccs. Nem értem mi a gond, a játék nem változott. Na de hátha majd belejövök vagy jobbak lesznek a körülmények. -
Aguinaga
őstag
válasz
toxicjew #2457 üzenetére
Ja, szart se érnek amúgy, nem is értem, én is mindig (gondolom a pár évvel ezelőtti emlékek miatt) nagy várakozásokkal rakom ki, aztán látom, milyen remek pakkokat ad, és abból milyen rakás szarokat.
Amúgy este bebuggolt a rendszer nálam, az első 84*2-ből kijött egy Modric, a másodikból egy Mapi Leon a szokásos 84-es mellett.
A csajszit valaki próbálta itt régebben, úgy rémlik, valami tapasztalatot tudna róla írni? Lehet betenném, mert Ter Stegen a kapusom, Kounde egyik hátvégem Blanc mellett, de Koundet be tudom tenni RB-be és Mapi Leon jöhetne CB-be a 165 cm-es magasságával, ebben a játékban úgyse számít semmi . -
miro.
senior tag
válasz
toxicjew #2310 üzenetére
Nekem mondjuk most egy 84+bol jott egy ter stegen meg egy rodrygo.
O meg hasznalhato lenne am jobbszelre?
Mondtatok ezt a berardit,de nagyon gyengusz nekem.
Ezt a barcas csajt kene beepitenem,de neztem meg a klubcsapat ha azonos az sem eleg? Tenyleg noi jatekos kene hozza? -
Aguinaga
őstag
válasz
toxicjew #2157 üzenetére
A halott játékról jut eszembe: mára sikerült kirakni Blanc-t, használja valaki, mik a tapasztalatok?
3 win kéne még a rivalsban a nagyobb jutalomhoz, de mióta feljutottam Div5-be minden ellenfél minden playere tapad a játékosaimra, bármilyen csapattal is jön, néha szedett-vedettnek tűnővel is (22 chem meg ilyenek).
Ugyanakkor vannak peridósok, mikor egymás után minden csapatban Rashford volt, vagy utána minden csapatban Griezmann, vagy Son, persze biztos pont így jött ki, muhahaha -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest